Huawei patentează un nou mod ingenios de interacțiune cu ceasurile inteligente

05 февр. 2018, 10:30
564

Chinezii de la Huawei par să se fi gândit la o soluție mai bune pentru a interacționa cu ceasurile inteligente, fără să fie nevoie să acoperi cu degetul ceea ce ar trebui să vezi pe ecran.

Un patent depus de Huawei ne arată un mod destul de ingenios fără să fie nevoie de o interacțiune directă cu ceasul.

După cum vă puteți da seama din imaginea de mai jos, sistemul presupune un set de senzori capabil să înregistreze mișcările din jurul ceasului. Sunt luate în calcul patru zone de interacțiune, pe mână, pe braț și în partea de sus și de jos a cadranului.

Astfel, utilizatorul poate acționeze diverse comenzi din ceas desenând pur și simplu în aer sau pe spatele mâini, ori pe braț. De departe cel mai interesant este modul de scriere.

Ecranele ceasurilor sunt foarte mici, iar scrierea de mesaje, este o problemă care încă nu a fost rezolvată cu succes. Utilizatorul desenează litera dorită, iar sistemul de senzori transformă mișcare degetului în litera respectivă.

Evident, ca orice alt patent, asta nu înseamnă că este obligatoriu să devină realitate. Cu siguranță sunt ceva piedici tehnice, iar de cele mai multe ori, patentele au rolul doar de a proteja un concept, o idee, cu șanse mai mari sau mai mici de a deveni reale.

Smart Watch in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!