Samsung este în curs de dezvoltare un hibrid de ceas inteligent și fitness tracker

03 авг. 2017, 09:00
1060

Samsung a anunțat dezvoltarea unui nou dispozitiv care va combina în sine funcții de smartwatches și fitness tracker. Acesta va fi un dispozitiv care va aduna toate cele bune de la S3 Gear și Gear Fit 2.

Potrivit companiei, aceasta nu va fi de Viteze S4, un brand nou hibrid de gadget. Este de așteptat ca noutatea va primi un ecran mic și o serie de bretele detasabile pe care utilizatorul o poate alege pe cea care îi place cel mai mult.

Samsung este în curs de dezvoltare un hibrid de ceas inteligent și fitness tracker

Aparatul este complet rezistent la apa, deci nu pot înota, să ia un duș și nu-ți fie frică pentru a obține sub o ploaie torențială. Gadgetul va obține funcțiile de bază ale tracker de fitness va monitoriza parametrii corpului, numeri caloriile arse în timpul antrenamentelor și mai mult.

Nu există informații exacte despre ce rulează sistemul de operare pe care va lucra în noi, dar cel mai probabil, Samsung va abandona Tizen.

Samsung nu raportează atunci când dispozitivul este prezentat publicului. De asemenea, secretul este păstrat și atunci va hibrid face parte din seria Gear sau Gear Fit, sau chiar să fie ceva nou.

Ceasuri inteligente și brățări in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная