Șeful Elvețian Tag Heuer consideră că oamenii se vor obișnui să cumpere un nou ceas inteligent la fiecare câțiva ani

01 июл. 2017, 11:00
1031

Ideea de a cumpara un ceas inteligent la fiecare câțiva ani poate părea o nebunie, dar în curând va deveni un lucru obișnuit. Cel puțin aceasta este convingerea de cap de compania Elvețiană Tag Heuer, Jean-Claude Biver.

„Oamenii încep să se obișnuiască cu faptul că este necesar de a schimba Televizoare. 50 de ani de TELEVIZIUNE nu s-a schimbat timp de 10-15 ani, dar dintr-o dată de TELEVIZIUNE de afaceri a început să crească rapid”, a spus Biver într-un interviu pentru TechCrunch la prezentarea de „inteligent” cronometru Conectat Modulare 45 Kingsman Ediție Specială.

Cu progresul, oamenii sunt mult mai probabil pentru a schimba Televizoare, probabil, același lucru se va întâmpla cu ceasuri inteligente, a declarat un Manager de top.

„În 10 ani o să-ți schimbi TV de cel puțin trei ori. Aceasta este viața noastră modernă, cu tehnologia, oamenii se obișnuiesc să se schimbe.”

Pentru TAG-ul pentru a intra pe piata de smart ore nu a fost ușor. „În Elveția, am fost criticat [pentru lansarea unui ceas inteligent], dar cred că arată timpul pe încheietura mâinii este un ceas. Indiferent de alte funcții”, a spus castor.

Vă puteți gândi că producătorii Elvețieni nu se angajeze în „smart” gadget-uri, dar se poate spune cu certitudine – gama de ceasuri inteligente de TAG-ul este foarte scump. Dispozitive prețul începe de la $1550, deși castor spune: „petrece cât de mult este în bugetul lor!”.

Ceas inteligent Conectat Modulare 45 a fost lansat într-o ediție limitată în onoarea de filmul „Kingsman: the Golden ring”.

Smart Watch in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная