15 inovații care ne așteaptă în iPhone 8

23 авг. 2017, 11:00
958

Bloomberg a făcut o listă cu toate noile caracteristici care vor fi disponibile pentru proprietarii de iPhone 8.

Este de așteptat ca în toamna Apple va introduce trei smartphone-uri, dar cel mai mare interes este iPhone 8. Potrivit unor zvonuri, el va primi edge-to-edge, display OLED, 3D scanner de recunoaștere facială și de încărcare wireless.

Bloomberg notează că multe dintre inovațiile de iPhone 8 deja utilizate în smartphone-uri Android, de exemplu, de a debloca de dublu de la robinet, și Întotdeauna Pe Ecran. Cu toate acestea, punerea în aplicare de la Apple, este probabil să fie mai bine decât alți producători, deoarece compania se concentrează pe furnizarea de cea mai bună experiență de utilizator.

                       15 inovații care ne așteaptă în iPhone 8

Virtual butonul Home, probabil, va fi implementat mult mai bine decât versiunile existente pe mai multe dispozitive Android. Bloomberg sugera că aparatul de fotografiat din spate este montat vertical pentru realitate augmentată a lucrat cel mai bine.

3D scanner fata Bloomberg numit „perla” de iPhone 8. În plus față de deblocarea dispozitivului, acesta va fi, de asemenea, folosit pentru autentificarea tranzacțiilor cu Apple Pay. Senzorul poate recunoaște fața utilizatorului pentru câteva sute de milisecunde. Acesta va funcționa perfect în condiții de lumină scăzută. Pentru aceasta, compania a plasat pe panoul frontal al iPhone 8 mai mulți senzori în infraroșu.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная