A apărut prima schiță cu Galaxy Note 8 – avem și câteva specificații

24 мар. 2017, 16:00
453

Informații detaliate despre Galaxy Note 8 și-au făcut apariția pe internet, din care aflăm că urmașul nefericitului Note 7, va veni cu un set de specificații interesant.

Se pare că aceast va avea un ecran uriaș, de 6,4 inci, cu rezoluție 4K Ultra HD (3840 × 2160), va avea procesoare Snapdragon 835 de la Qualcomm sau noile procesoare de la Samsung Exynos seria 9, care ar trebui să aducă performanțe crescut în comparație cu modelul 8895 care va fi instalat și pe Galaxy S8 și S8 Plus. Note 8 ar urma să vină cu cel puțin 6 GB memorie RAM și până la 256 GB spațiu de stocare intern. Va veni și cu un nou stylus S-Pen.

Revenind puțin la display, ca formă va fi asemănător cu cel de pe Galaxy S8, adică un display Infinity, dar mai mare și cu rezoluție 4K. Evident în acest caz, va dispărea butonul Home fizic de pe panoul frontal. Este așteptat că și în cazul lui S8 și S8 Plus, ecranul să aibă un raport mai ciudat. Adică nu de 16:9 cum ne-am aștepta ci de 2:1, iar în acest caz rezoluția completă a ecranului ar fi de 4428 x 2160 pixeli. Dar trebuie menționat că partea de jos va fi ocupată de butoanele virtuale.

Este așteptat ca Samsung să nu renunțe nici în cazul lui Galaxy Note 8 la mufa audio jack. Cel puțin așa vedem și din schița care însoțește aceste noi informații despre viitorul phablet de la Samsung, care va avea o misiune dificilă în toamnă.

Pe lângă faptul că va fi competitorul direct noilor iPhone-uri printre care se va număra și mult anticipatul iPhone 8/X, modelul aniversar de la Apple, va trebui să reabiliteze imaginea acestei game, care a fost profund afectată de scandalul bateriilor incendiare de pe Note 7.

Faptul că noua generație de phablet-uri de la Samsung este în lucru nu este un mister de ceva timp. Pe lângă faptul că am aflat că poartă numele de cod ”Baikal” din surse neoficiale, au fost și declarațiile lui DJ Koh, șeful diviziei mobile din cadrul grupului Samsung, care a confirmat că se lucrează la un Galaxy Note 8 ”mai bun, mai inovativ și mai sigur”.

Smartphone-uri Samsung in catalogul Price.md

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!