A publicat „live” fotografii de la Galaxy Note 8 – Samsung a decis să întrerupă începerea vânzărilor de iPhone 8

14 июн. 2017, 09:00
1019

În aprilie conducerea IFA-a spus că de expoziții din Berlin este un loc excelent pentru anuntul de pe smartphone-ul Samsung Galaxy Note 8. Anul acesta va avea loc de la 1 la 6 septembrie.

Potrivit noilor date, coreea de Sud noutate va fi prezentat în luna August, dar nu în Berlin, și în new York. Susțin că Samsung intenționează să lanseze un Galaxy Note 8 înainte de Apple va prezenta iPhone 8.

Astăzi, resursa Slashleaks publicat „live” foto de moștenitor pentru Samsung Galaxy Nota 7, care nu a fost încă prezentat oficial. În fotografie vom vedea partea din spate a smartphone-ului indică faptul că scanerul de amprente va fi amplasat pe partea din spate a dispozitivului. Surse informate a raportat că limitările tehnice nu permit Samsung a integra biometrice modul de ecran, astfel încât acesta va fi mutat la loc capacul din spate.

Foto Galaxy Note 8-a cauzat o mulțime de controverse în Rețea. Dacă informațiile anterioare este corectă, atunci imaginea poate fi prezentat un prototip de smartphone, care nu are scanner de amprente. O altă opțiune este scanerul de amprente poate fi în continuare situat pe partea din față, dar în acest caz, pentru a vorbi despre bezremontnoy nu este necesar. În caz contrar, Galaxy Note 8 ar putea fi primul smartphone de pe piata, cu built-in scanner de amprente ecran.

Potrivit insideri, Galaxy Note 8 va avea la dispoziție un dual camera principală cu două 13 megapixeli senzori care pot lucra împreună pentru a îmbunătăți calitatea imaginii și oferă o de trei ori zoom optic. Același model l-am văzut în iPhone 7 Plus.

Echipamentul de smartphone-ul include, de asemenea, un ecran mare cu diagonala de 6.4 sau 6.3 inci cu o rezoluție QHD sau 4K, Snapdragon sau Exynos brand 836 9-series, 6 GB de memorie RAM și 256 GB de memorie flash.

Samsung Galaxy Note 8, ca și predecesorul său, va fi prezentat în octombrie și nu în septembrie la IFA 2017. Acest lucru înseamnă că acesta va fi lansat mai devreme decât concurenții potențiali în fața iPhone 8 și iPhone 7 Plus. Prezentarea dispozitiv pilot Samsung a planificat în așteptarea anunțului de ani de la pilot Apple nu doar ca Galaxy Note 8 ar trebui să fie unul dintre principalii săi concurenți.

După cum știți, Samsung a amanat lansarea Galaxy S8 pentru a evita o repetare a situației cu aprinderi spontane Galaxy Nota 7. Dar cu lansarea Samsung Galaxy Note 8 este decis să nu vrement.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!