Allview lansează un telefon cu proiector laser

13 окт. 2017, 10:00
824

Allview lansează X4 Soul Vision, un terminal care include un proiector laser de mare definiție, ideal pentru întâlniri de business sau pentru a interacționa cu experiențe video în orice locație.

Proiecția este construită din aproape 30 de milioane de pixeli pe secundă și permite o rată de contrast ridicată de 5.000:1, față de 400:1 pe un model similar ce folosește tehnologia Digital Light Processing (DLP).

Smartphone-ul care încorporează un proiector laser MEMS, X4 Soul Vision, are o grosime redusă de doar 10mm și este prevăzut cu un suport metalic subțire pentru proiecție. Așezat pe o suprafață plană, suportul asigură o focalizare foarte bună indiferent de distanță sau suprafață. Pentru că nu întotdeauna ai posibilitatea de a proiecta perpendicular pe o suprafață, X4 Soul Vision aplică o corecție inteligentă automată imaginii astfel încât să se poată obține o proiecție perfectă, dreptunghiulară.

Dimensiunea ecranului de proiecție poate varia, în funcție de distanța dintre smartphone și zona de proiecție, între 20” și 200”. Imaginile proiectate vor evidenția fiecare detaliu, datorită gamei largi de culori (150% NTSC), negrul va fi mai pronunțat ca la proiectoarele clasice, iar albul mai luminat.

Smartphone-ul are inclusă o interfață dedicată proiectorului, iar telefonul poate fi transformat într-un touchpad – printr-o singură atingere cu degetul a ecranului, se poate naviga între slide-urile unei prezentări, iar cu ajutorul unei tastaturi Bluetooth poate fi chiar editată prezentarea sau documentele proiectate. În plus, proiectorul cu laser al smartphone-ului poate fi controlat de către un alt telefon doar printr-o scanare a unui cod QR.

În rest, telefonul nu iese foarte mult în evidență, iar lista de specificații arată acest lucru. Dar fiind un telefon dedicat segmentului corporate probabil nici nu-i trebuie mai mult

Specificații tehnice X4 Soul Vision
– Display de 5,5″ IPS Full HD, INCELL, Full Lamination
– Bateria de 4.000mAh, combinată cu proiectorul laser MEMS oferă smartphone-ului X4 Soul Vision autonomia necesară pentru 3,5 ore de redare continuă
– Procesor Octa Core, susținut de o memorie RAM 3GB și o memorie Flash 32GB
– Camera principală de 13MP cu PDAF
– Două slot-uri pentru SIM-uri, conectivitate 4G Dual Mode
– Camera frontală 8MP
– Senzor de amprentă

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!