Analist: Noile iPad-uri ce vor fi lansate în 2018 vor avea FaceID

11 окт. 2017, 11:00
477

Se pare că noua soluție de autentificare de la Apple, FaceID, care va debuta pe iPhone X ar putea ajunge și pe iPad-urile ce vor fi lansate anul viitor.

Potrivit cunoscutului analist sud-coreean, Ming-Chi Kuo, specializat în zvonuri și predicții legate de produsele Apple anticipează că modelele iPad Pro din 2018 vor avea noul sistem de autentificare ce se bazează pe recunoașterea feței.

FaceID folosește un set camere și senzori care scanează și analizează ”harta tridimensională” a feței utilizatorului, cu ajutorul unei proiecții laser a peste 30.000 de puncte pentru o recunoaștere precisă și sigură a proprietarului de drept al telefonului.

FaceID va face actualizări continue a feței utilizatorului astfel încât, dacă apar schimbări cu timp, gen barbă mai mare, mustață sau alte schimbări naturale și normale ale feței proprietarului, să nu apare probleme în procesul de autentificare.

Spre deosebire de alte soluții de pe piață care se bazează doar pe similaritatea fotografică a feței utilizatorului, motiv din cauza căruia pot fi păcălite cu o poză a proprietarului, soluție Apple nu poate fi păcălită pentru că are nevoie și modelul tridimensional al feței utilizatorului.

Deocamdată nu a apucat nimeni să testeze noua soluție pentru că nu este disponibilă pe piață încă, deoarece modelul iPhone X va ajunge în magazine abia începând cu data de 3 noiembrie, data oficială anunțată de Apple. Cel puțin teoretic, pentru că există și zvonuri că livrările ar putea întârzia din cauza unor probleme de producție.

Tablete in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!