Andy Rubin, unul din creatorii Android-ului, a prezentat Essential Phone – un competitor direct pentru Xiaomi Mi Mix

31 мая 2017, 11:00
473

Unul din fondatorii echipei care a creat Android-ul, Andy Rubin, ne-a amenințat în urmă cu ceva timp că va lansa un nou telefon, unul care să adopte un design chiar mai îndrăzneț decât cel adus de Xiaomi Mi Mix.

Noul telefon chiar aduce un design unic. Acesta vine cu un display cu diagonală de 5,7 inci, care acoperă aproape în întregime panoul frontal al telefonului, capabil să redea imagini la rezoluție de 1.312 x 2.560 pixeli, doar câțiva pixeli sunt standardul Quad HD.

La interior telefonul ascunde cea mai nouă platformă de la Qualcomm, Snapdragon 835, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern. Telefonul este dotat cu o baterie de 3.040 mAh.

Telefonul dispune de o cameră principală duală cu senzori de 13 megapixeli. Camera frontală are un senzor de 8 MP și este, probabil, cea mai ciudată, din cauza faptului că ecranul telefonului este decupat înjurul acesteia.

Ajungând detaliile comerciale. Telefonul va avea un preț recomandat de 700 de dolari, iar deocamdată este disponibil la precomandă numai în Statele Unite. Rubin nu a anunțat când telefoanele vor ajunge la clienți sau în magazine, nici dacă va fi disponibil la nivel global.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная