Apple susține despre incredibila vânzările de iPhone X

30 окт. 2017, 09:00
1110

27 Oct 2017 a început pre-comanda iPhone X. Primul lot de smartphone-uri au fost vândute în mai puțin de 30 de minute. Și de interes în gadget nu este stins.

Apple reprezentanți ai raportat o cerere mare pentru iPhone X. în Ciuda prețului în exces de 70.000 de cârme, utilizatorii au părăsit deja o mulțime de aplicații de pe gadget. Pentru a livra toate comenzile primite 27 octombrie, poate fi nevoie de 5 sau 6 săptămâni. Și numărul de pre-comenzi este în creștere.

Știri despre rapidă a vânzărilor din primul lot de iPhone X risc. Actiunile Apple au crescut cu 3.58%, iar la data de închidere este de 27 octombrie 2017 costul 163,05 dolar bucata.

Începutul de toamnă a fost o perioadă dificilă pentru compania Apple a trebuit să caute soluții la problemele cu furnizarea de componente și de a respinge rapoartele de redus cerințele de calitate pentru componentele de iPhone X.

În octombrie 2017, unii sceptici analiști și reprezentanți ai unor companii concurente a anunțat că vânzările noului model de smartphone Apple va fi destul de scăzută.

În același timp, experții de la compania Morgan Stanley a susținut că lansarea iPhone X va fi cheia incredibil de mare vânzările Apple în 2018. Rezultatele pre-comanda și nemuritoare interes în noul smartphone permite să verifice veridicitatea unor astfel de previziuni.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!