Asus pregătește un nou telefon de buget, dotat cu cameră duală și baterie generoasă

30 мая 2017, 14:45
437

Taiwanezii de la Asus par să pregătească un nou telefon, pentru care a primit și certificare din partea autorităților chineze, din partea TENAA, un model care vine cu o baterie generoasă și cameră principală duală.

Un model cu numărul de seria X00KD tocmai a primit certificare din partea TENAA, ocazie cu care vedem și care sunt principalele specificații ale acestuia. Noul telefon Asus are un ecran de 5 inci cu rezoluție HD (720p), procesor MediaTek, quad-core, de 1,25GHz, versiuni de 2 GB și 3 GB memorie RAM și opțiuni de 16 GB și 32 GB spațiu de stocare intern, iar telefonul dispune și de un slot pentru card microSD, de până l a 2 TB.

Asus X00KD, care cu siguranță va primii alt nume când va fi lansat pe piață, dispune de o cameră principală duală, cu senzori de 13 MP și 8 MP, în timp ce camera frontală este de 5 MP. Bateria de 4.020 mAh a noului telefon este una care ar trebui să ofere mai multe ore de utilizare pentru un asemenea model, care rulează Android 7.0 Nougat.

După cum vedeți, acest model este unul destul de modest, cu excepția camerei principale și a bateriei, iar ca preț nu ar trebui să treacă peste pragul de 200 de euro. Dar deocamdată nu sunt informații despre preț sau data de lansare.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная