ASUS ZenFone 4 Selfie Lite devine oficial

09 окт. 2017, 17:00
539

Seria ASUS ZenFone 4 tocmai a primit un nou membru în acest weekend, sub forma lui ASUS ZenFone 4 Selfie Lite. Terminalul mai apăruse în leak-uri şi teasere în luna august şi acum s-a concretizat, drept un handset low midrange cu o cameră selfie peste medie.

Existau deja două modele ASUS ZenFone 4 Selfie, cu RAM diferit şi un ASUS ZenFone 4 Selfie Pro, iar acum apare şi cel Lite. Deocamdată acest smartphone a fost listat pe site-ul ASUS Filipine şi are multe în comun cu modelul ASUS ZB553KL, printre care şi camera frontală de 13 MP cu deschidere F/2.0 şi blitz LED. Camera din spate are tot rezoluţie de 13 MP, dar nu avem detalii despre deschiderea diafragmei şi alte funcţii.

                            ASUS ZenFone 4 Selfie Lite  

Mai aflăm că handset-ul vine cu un ecran de 5.5 inch HD, iar procesorul este un Snapdragon 425, un downgrade de la Snapdragon 430 de pe modelele Selfie de bază. Selfie Pro joacă în altă liga, având un Snapdragon 625. Cantiatea de RAM este de doar 2 GB aici, iar stocarea de 16 sau 32 GB. ASUS ZenFone 4 Selfie Lite măsoară 7.9 mm în grosime şi are o baterie de 3000 mAh. Rulează Android Nougat şi vine pe albastru, roz, negru sau bej.

Soseşte în magazinele din Filipine la un preţ de la 156 dolari în sus.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!