ASUS ZenFone V anunţat oficial, vine cu un ecran Full HD de 5.2 inch, cameră de 23 megapixeli

18 сент. 2017, 09:00
421

Se pare că lansările de modele ZenFone 4 din ultimele săptămâni nu au fost de ajuns pentru ASUS, care a prezentat şi terminalul ZenFone V în acest weekend. Terminalul a debutat deocamdată doar în SUA, unde este disponibil prin operatorul Verizon.

În mod interesant nu e vorba despre un rebranding aici, ci despre un telefon complet nou. E cunoscut şi sub numele de cod V520KL. ASUS ZenFone V integrează un ecran Full HD AMOLED de 5.2 inch, plus un procesor Qualcomm Snapdragon 820. Şi camera din spate sună bine, cu o rezoluţie de 23 de megapixeli şi stabilizare optică. Aceste dotări mă duc cu gândul la un ASUS ZenFone 3 Deluxe cumva.

Design-ul e totuşi mai apropiat de un ZenFone 3 decât de un ZenFone 3 Deluxe. Dotările mai includ 4 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD, o cameră frontală de 8 MP şi o baterie de 3000 mAh. Telefonul se poate încărca rapid via PowerDelivery 2.0 prin port USB Type-C. Telefonul este listat pe site-ul ASUS deocamdată, nu şi pe cel Verizon, ca atare nu avem încă un preţ şi nici dată de lansare în magazine.

E posibil ca handset-ul să ajungă şi în Europa, dar cu alt branding, acel "V" fiind probabil rezervat pentru Verizon.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная