Aviz: Apple riscă, lansand trei noi iphone-uri in acest an

30 iun. 2017, 09:00
1112

Pentru aniversarea a 10 ani Apple iPhone prezintă un nou obiectiv ambițios. Vorbim despre lansarea unui nou smartphone care ar trebui să fie următorul bestseller în piață, scrie The Wall Street Journal.

Apple păstrează secretul cu privire la produsele viitoare, dar este de așteptat ca în toamna anului compania va anunta trei noi iPhone în loc de obicei de două – o versiune actualizată a iPhone 7 și iPhone 7 Plus, precum și un model special pentru aniversarea a 10 ani de la iPhone cu un ecran de „margine la margine” și astfel noi caracteristici, cum ar fi de încărcare wireless și tehnologia de detectare a feței.

Elemente noi va fi o achiziție atractiv pentru cei care sunt dezamăgiți de schimbări minore în emblematice din 2016. Cu toate acestea, analiștii subliniază că planul implică, de asemenea, un risc mai mare pentru Apple, inclusiv posibilitatea unor prețuri mai mari, ceea ce poate reduce cererea, mai complexe cerințe în materie de producție și complexitatea suplimentare în prognoză și marketing al treilea model.

Fondatorul Apple, Steve jobs organizat Apple renaștere la începutul anilor 2000, parțial din cauza reducerii numărului de produse vândute, adoptand filozofia că producția de un număr mai mic de o calitate mai mare de dispozitive va crește vânzările. Popularitatea iPhone confirmat această idee. Dar în timp ce Apple produce mai puțin dispozitive mobile decât mulți dintre concurenții săi în ultimii 10 ani a crescut numărul de culori de la unu la șase, și-a extins numărul de modele cu un singur model pe an la cinci anul trecut, inclusiv iPhone 6, iPhone 6 Plus și iPhone SE. Apple, de asemenea, produce patru modele ale iPad, două versiuni ale Apple Watch cu o mulțime de variante, 11 Mac-uri, Apple TV și accesorii.

Cele mai noi produse au fost produse fără probleme sub conducerea CEO-ul Tim cook, a cărui experiență operațională a ajutat să transforme Apple în cel mai scump compania publică din lume. Compania sa confruntat cu o problemă atunci când eliberarea ei cel mai nou dispozitiv, căști, AirPods, a fost amânată pentru câteva săptămâni din cauza dificultăților în producție, și comenzi în curs de execuție la el o mulțime. A înregistrat, de asemenea, vanzarile slabe ale iPhone 7 Plus, cel mai scump dispozitiv în sferturile de prin decembrie, din cauza unor erori de prognoză a cererii și ofertei, care a recunoscut gătească.

De așteptare pentru noul iPhone a ajutat să crească prețul actiunile Apple la niveluri record în acest an, deși această creștere a fost parțial compensată.

Dificultăți cu unele dintre caracteristicile hardware ale așteptat iPhone au exprimat îngrijorarea cu privire la posibilele întârzieri în acest an, mai ales aniversarea model. Unii analiști se așteaptă că acesta va fi lansat câteva săptămâni mai târziu din cauza dificultăților asociate cu punerea în aplicare a scanner de amprente într-un ecran smartphone. Apple, de asemenea, se confruntă cu provocări în procesul de laminare în timpul de Asamblare a dispozitivului, ca și raportate de către mulți analiști.

„Dacă se pierde doar o săptămână, aceasta va duce la o pierdere semnificativă de volum și de venituri, și de a dezamagi foarte mult pe piață,” a declarat analistul lanțului de aprovizionare de la IHS, Markit Dan Panzica.

În 2012, Apple se confruntă cu întârzieri în producția de iPhone 5, care s-a dovedit a fi mai predispus la zgârieturi.

Broadcom Ltd., cine alimentare cu chips-uri pentru Apple iPhone, susținut de așteptare întârzieri la conferința pentru analiștii de la 1 iunie, precizând că producția primară de generație următoare pentru oricare dintre cele mai importante clienții din america de Nord „în acest an este mai lent decât în anii precedenți.”

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Sursa: applenou-top
0 comentarii Adăugați
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!