Cel mai mic telefon 4G din lume se numeşte Jelly şi vine cu diagonală de sub 3 inch, Android 7.0 Nougat

04 мая 2017, 14:00
724

Am văzut telefoane cu Android destul de mici încât să poată fi puse pe o curea şi folosite ca un ceas, dar azi descoperim un nou prag în această evoluţie. E vorba despre Jelly, cel mai mic telefon 4G din lume, care primeşte crowdfunding pe Kickstarter şi se va livra din august.

Sunt câteva aspecte surprinzătoare cu privire la acest produs. Întâi e faptul că în ciuda mărimii, el rulează totuşi Android 7.0 Nougat. Disponibil pe alb, albastru sau negru, terminalul vine cu 2 variante de hardware: 1 GB RAM + 8 GB ROM sau 2 GB RAM + 16 GB ROM. Prima versiune se numeşte doar Jelly, iar a doua Jelly Pro. Cine donează pe Kickstarter 69 de dolari poate cumpăra un Jelly în versiunea Early Bird, iar Jelly Pro costă 95 de dolari la această promoţie.

Varianta comercială va costa cu 40, respectiv 30 de dolari mai mult. Acest handset are o diagonală de doar 2.45 inch şi vine cu două sloturi SIM, procesor quad core, o cameră de 8 MP şi una de 2 MP, dar şi GPS. Ecranul este un TFT LCD şi mai primim şi o baterie de 950 mAh, ce asigură până la 3 zile de funcţionare. Primele recenzii sunt pozitive şi chiar şi la suma finală de 109 dolari nu sună deloc rău.

Acest device îmi aminteşte de No. 1 G7, smartwatch testat de noi şi model care poate deveni smartphone, odată scos din cureaua să, fiind complet de sine stătător faţă de telefon. Diferenţa e că Jelly are design mai atractiv şi oferă şi 4G, plus display mai generos.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!