Cele mai bune caracteristici pe care iOS și Android nu au reușit încă să fure unul de la altul

17 июл. 2017, 11:00
1277

Luna trecută, Apple a introdus cea de-a unsprezecea versiune de iOS, dar Google a prezentat publicului un prototip de o ediție viitoare de Android, cu numele de cod „O”. Atât platforma software live de testare beta, dar utilizatorii deja săbii încrucișate în litigii, care de OPERARE a preluat conducerea pe inovație și confort.

Înainte totul era simplu: dacă ai nevoie de o adăpate în jos sistem de operare, creat de perfectionisti, alegerea ta este iPhone sau iPad. Dacă aveți nevoie de libertatea de a alege și capacitatea de a regla fin interfață, apoi rulați Android. Dar acum, aceste stereotipuri pot fi trimise la pensie.

Desigur, este prea devreme pentru a trage concluzii despre viitoarele platforme de la Apple și Google, dar subiectiv ambele sisteme de operare sunt din ce în ce mai similare cu fiecare alte. Android este de a lua treptat faptul că utilizatorii de iPhone și iPad au apreciat întotdeauna în iOS – estetica, simplitate și comoditate. La rândul său, iOS crește funcționalitatea și opțiuni de personalizare.

Și încă mai există unele funcții sunt unice pentru fiecare produs software. Mai jos sunt șase funcții care sunt distinctive pentru iOS și Android.

1. Implicit app (Android)

În Android, este posibil pentru a instala aplicația pentru a efectua anumite sarcini în mod implicit. De exemplu, toate link-uri, puteți deschide în browser-ul Dolphin, și scrie e-mailuri în Gmail. În iOS, acest lucru nu este posibil, în mod implicit, aveți posibilitatea să utilizați întotdeauna Safari, doar e-Mail, doar a construit în aparat de fotografiat și așa mai departe.

2. Spotlight (iOS)

Spotlight este un instrument fenomenal pentru dispozitive iOS. Pentru a accesa, pur și simplu deplasați degetul în jos din ecranul de start, după care puteți căutarea pentru orice informații de pe dispozitiv – apps, contacte, numere de telefon, e-mail-uri, GarageBand proiecte, e-mailuri, piese muzicale. Lumina reflectoarelor, de asemenea, vă permite să căutați pe Internet. Ca pe Mac, lumina Reflectoarelor pe iOS este capabil de a efectua calcule matematice de bază.

3. Launcher (Android)

Pentru a personaliza aspectul de Android, puteți instala un lansator care vă permite să schimbați ecranul de blocare pentru a amesteca widget-uri, schimba pictogramele de aplicații pentru a instala noi icoane. În cele mai recente versiuni ale iOS are, de asemenea, widget-uri, dar ele sunt legate de ecranul de blocare a sistemului de operare. iOS rămâne protejat de intervenția utilizatorului.

4. Continuitate (iOS)

Astăzi, atunci când aleg un smartphone sau tabletă principal nu sunt specificații tehnice diferite ca capacitatea bateriei, camera foto rezolutie etc. Ele sunt mai mult sau mai puțin similare pe toate dispozitivele moderne. Principalul lucru pentru utilizator este un ecosistem mobil. În acest sens, iOS este mult mai dezvoltat.

iCloud a fost mult timp o bază pentru single sign-on, în orice produse – ID-ul Apple. În al doilea rând, există posibilitatea de a stoca date în cloud, pentru a le accesa de pe orice dispozitiv. Aceasta nu este doar convenabil în activitatea de zi cu zi – de exemplu, creați un document pe un Mac pentru a încărca la iCloud și accesați-le de pe iPhone. De asemenea, în mod dramatic simplifică trecerea de la un dispozitiv Apple la altul. Ai cumpărat un iPhone nou? Nu necesita practic nici o acțiune, contacte, setări, date și conținut vor fi migrate de la „nor”.

Și apoi a fost o funcție de Continuitate: AirDrop tehnologie, fără a permițându-presetări pentru a transfera fișiere, modul de Transfer, pe care le puteți utiliza pentru a începe o activitate pe un dispozitiv și să continue pe un alt, Instant Hotspot pentru transparent conexiune la Internet cu iPhone, fluxul de apeluri și SMS-uri de pe Mac-ul tău, avtorazborka, universal clipboard, sincronizare desktop între dispozitive, și mai mult.

5. Deblocare Smart (Android)

În Android la timp a apărut destul de o funcție utilă care vă permite pentru a dezactiva automat ecranul de blocare tablete și smartphone-uri cu o parolă în cazurile când acestea sunt în intervalul de încredere Bluetooth sau NFC, și în pre-definite locații de încredere.

În plus, funcția de extins de opțiuni de Deblocare Inteligentă, care servește pentru a bloca imediat aparatul fără supravegherea noastră. O funcție numită „contact Fizic” utilizează accelerometre de un smartphone pentru a determina dacă acesta este în mâinile, în buzunar sau în geantă, sau doar situată undeva nesupravegheat.

În acest din urmă caz, dacă utilizatorul a activat anterior pe dispozitivul dvs. „contact Fizic”, acesta va fi imediat blocat pentru a preveni accesul terților la datele și informațiile personale stocate pe smartphone sau tableta.

În alte cazuri, atunci când scoate smartphone-ul din buzunar sau geantă, îl puteți accesa instantaneu de pe desktop fără a fi nevoie de a utiliza un scanner de amprente sau o parolă. Convenabil, nu-i așa?

6. iMessage (iOS)

Una dintre caracteristicile unice ale iOS — suport pentru Protocol de transfer al mesajelor iMessage. Pentru utilizator mesaje arata ca normal mesaje SMS, dar trec prin rețeaua celulară a operatorului, care călătoresc prin canale de Internet. Nu aveți nevoie să instalați suplimentare mesageri, totul funcționează afară de la cutie. Atunci când trimiteți un mesaj text obișnuit și destinatarului, de asemenea, iPhone-ul, telefonul va încerca în mod automat să-l trimită prin Internet. În caz de eșec — repetă trimiterea de SMS-uri.

iMessage funcționează pe toate dispozitivele Apple — smartphone-uri, tablete, computere și chiar ipod-uri iPod Touch. În același timp, în iOS messenger 10-a transformat într-un cadru complet cu suport pentru aplicații de la terți. Acum iMessage nu este doar un serviciu pentru schimb de mesaje cu autocolante și emojis, este, de asemenea, un instrument la îndemână pentru a transfera bani prin intermediul Apple Pay, chema un taxi, de lucru cu conținut multimedia.

Lansarea iOS și Android 11 O testare beta va crește gradul de concurență între Apple și Google. Și totuși ne-am cumpăra gadget-uri, nu de icoane și thingies. Dar pentru că principalul atu în lupta asta va fi anunțurile de Android-emblematice Pixel și mult-așteptata premieră a iPhone 8. Aici suntem în așteptare pentru intrigi.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная