Data de lansare, prețul și o imagine de presă cu Nokia 8 au ieșit la iveală

18 июл. 2017, 09:00
503

Nokia 8 ar putea fi următorul model lansat de cei de la HMD Global o imagine, ce pare a fi de presă, prețul și data de lansare ”scăpând” pe internet prin intermediul cunoscutului zvonac, Evan Blass (@evleaks).

Potrivit acestuia Nokia 8 va fi vârful de gamă de la Nokia și HMD și nu Nokia 9 despre care s-a tot discutat în ultimele luni. Dar asta rămâne de văzut! O altă scăpare arăta săptămâna trecută că pe lista celor de la HMD mai sunt patru telefoane ce ar urma să fie lansate până la finele anului: Nokia 2, 7, 8 și 9.

Despre Nokia 8, Blass afirmă că va fi lansat pe 31 iulie și va avea ecran de 5,3 inci, cu rezoluție Quad HD, (2560×1440 pixeli) platformă Snapdragon 835, 4 sau 6 GB memorie RAM, deși au existat și zvonuri că HMD ar fi renunțat la versiunea de 4 GB RAM. Dacă acesta este vârful de gamă și nu Nokia 9, atunci Nokia 8 nu va veni cu 4GB memorie RAM, ci cu cel puțin 6 GB.

Telefonul va avea o cameră principală duală cu ambii senzori de 13 MP și după cum vedeți în imaginea făcută publică tot de Blass, Nokia 8 va beneficia de tehnologie Carl Zeiss. Încă nu este clar, ce senzor vom găsi pe camera frontală. Nokia și cei de la Zeiss au anunțat de curând semnarea unei noi colaborări.

Cât despre preț, Blass afirmă că ar veni la un preț de 589 de euro, ce ar face Nokia 8 să fie un vârf de gamă mai ieftin decât alte modele de pe piață cu care se va bate direct, cum ar fi Galaxy S8 sau LG G6 și cu siguranță va fi mai ieftin decât Galaxy Note 8 sau iPhone 8 care vor fi lansat în următoarele două luni.

Evan Blass a arătat în trecut că are surse bune care-i oferă informații credibile, dar în ultimele luni a mai dat câteva rateuri, așa că nu aș lua drept corecte toate informațiile.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!