De ce iPhone 8 va mătura de pe rafturi, chiar și cu prețul de 1000 de dolari

26 мая 2017, 08:00
1101

Recent, a existat informații că noul smartphone Apple, care va fi prezentat în toamna acestui an, se poate stabili un preț record. Insiderii a indica faptul că prețul de aniversarea model va începe cu 1000 de dolari.

Este de așteptat ca un nou smartphone cu un 5.8-inch display OLED va fi numit „iPhone-ul de 8”, dar există o opinie că Apple ar putea fi numit în onoarea de-a zecea aniversare a „iPhone-ul X”. Noi iminente va sta elegant și design coerent și va primi o coajă de sticlă.

Analiștii cred că, în cazul în care dezvoltatorii din Cupertino va realiza toate caracteristicile inovatoare raportate de surse, Apple va avea nici o problemă cu cererea de „opt”.

În realitate, cât de critică în cazul în care prețul de iPhone 8 va depăși 1000 de dolari? Dacă utilizatorii sunt dispuși să plătească pentru un pilot de Mere banii, nu contează, costă 950 de dolari sau $1100. Mai mult decât atât, majoritatea utilizatorilor nu actualizeze smartphone-ul în câțiva ani.

Cumpărătorii sunt dispuși să plătească mai mult pentru iPhone 8, pentru că chiar și acum, scumpe versiuni sunt mai populare. De exemplu, iPhone 7 Plus, care costa 100 de dolari mai mult, a vândut mai bine decât mai accesibil iPhone 7. În plus, iphone-urile sunt adesea cumpărate în rate, și „extra” de 200 de dolari, pe care compania a cerut pentru un nou modul, aproape nu a simțit, ca plățile lunare vor crește cu aproximativ 8 dolari în doi ani.

Pe de altă parte, pentru cineva o etichetă de preț de 1000 de dolari pot fi un obstacol serios, pentru că pentru acești bani poți cumpăra multe alte lucruri, la fel de 13-inch MacBook Air. În plus, o importantă barieră psihologică pentru cumpărătorii care nu vor să plătească pentru un dispozitiv mobil prea mult.

Cum era de așteptat, iPhone 8 va costa mai mult din cauza costului mai mare. Dispozitivul va fi echipat cu componente scumpe, inclusiv un ecran OLED de „margine la margine” pahar de locuințe, cu 50% mai mult baterie încăpător, noul design multistrat placa de baza.

Una dintre inovații unice în iPhone 8 ar trebui să fie 3D percepția lumii dezvoltat de Apple în colaborare cu compania Lumentum. Dispozitivul va fi capabil să recunoască fețele de utilizatori cu un scanner 3D.

Smartphone-uri Apple in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная