De ce Samsung, Xiaomi și Google nu reprezintă o amenințare pentru Apple in urmatorul an

14 авг. 2017, 19:00
1054

Ambițios compania este foarte spatele Corporation Tim cook. Perspective în vedere și că e de rău.

Zece zile mai târziu, Samsung va introduce un phablet Galaxy Note 8. Acesta va fi foarte diferit de versiunea de anul trecut nu doar un risc redus, dar, de asemenea, de design.

Sincer, Nota 8 este atât de asemănătoare cu a crescut Galaxy S8 că nu este clar de ce gigantul S8+ nu puteai Suplimenta cu stylus-ul. Nimic nu ar fi schimbat – lung fara rama smartphone incomod de a utiliza, cum să le numesc.

                       De ce Samsung, Xiaomi și Google nu reprezintă o amenințare pentru Apple in urmatorul an

Cel mai amuzant insider despre cea de-a opta generație a Galaxy Note este: Coreenii sunt în cele din urmă suficient de inteligent pentru a dota dispozitivul de afișare cu Force Touch. Notă diferența de la Apple a primit doi ani în Cupertino putere robinete citiți mai multe în 2015.

Acest fapt spune foarte mult. Contrar opiniei Android analiști, Apple încă stabilește tendințele, în timp ce Samsung urmărește. În Cupertino a făcut o glumă în Coreea reiterat. IPhone-ul a fost camera dubla – Samsung au pregătit deja module. Apple progresează, asistent voce ca Samsung face propriile lor, dar e prea târziu.

Asiaticii au luptat de punere în aplicare orice marcă, originale, chips-uri, dar ei absolut nu merge. Stație de andocare pentru Galaxy S8 inutil. Scanerul de retină. Chiar săraci monitor de ritm cardiac nu a venit la îndemână.

În acest sens, Samsung tragic secundar. Ei chiar vor să se simtă rău, pentru că puteți vedea cât de ingineri umflat în căutare de o caracteristică revoluționar, dar bate la țintă.

                       De ce Samsung, Xiaomi și Google nu reprezintă o amenințare pentru Apple in urmatorul an

De exemplu, Galaxy S8, care arata foarte bine pe postere, vândute sub așteptări. De ce? Da, pentru că este imposibil. Ea are cheie în plus, este incomod pentru a elimina de pe bloc cu degetul și pixelii de pe ecran arde perfidie. Oamenii citesc despre aceste probleme și de a înțelege că, odată cu nava amiral coreean le de-a lungul drum.

Desigur, unii cumpărători potențiali încă vine la magazin, dar am vedea acolo este un dispozitiv, care, de asemenea, incomod de utilizat cu o singură mână ca iPhone 7 Plus. Bermocoll nu ajuta – S8 (și mai S8+) insuportabil de lung, în scopul de a nu folosi cea de-a doua perie.

Galaxy Note 8 este un alt dispozitiv din aceasta serie. Frumos, elegant, puternic, dar total inadaptat la viața reală.

Cu alte concurenți de la Apple foarte melancolic.

Xiaomi prezintă Km de mare se Amestecă 2, dar e chiar mai mult mort dispozitiv decât o creație de Samsung. Există, de asemenea, nu-cadru și hardware-ul puternic, dar 750$ pentru flagship Xiaomi va plăti oriunde în altă parte.

        De ce Samsung, Xiaomi și Google nu reprezintă o amenințare pentru Apple in urmatorul an

Cel mai probabil, soarta lui este aceasta: în ziua de eliberare Hayter Apple povykladyvat Twitter fotografii drăguț Mi se Amestecă 2 și scrie ceva în spiritul de „bucătar, uite, ce ar trebui să fie iPhone”. Și apoi despre phablet Xiaomi peste tot din nou fericit uita.

Restul de toamna comunicate prea lent. LG V30 va fi victima unui mic buget de marketing. Sony produce smartphone-uri pur pe masina.

Google va afișa în mod tradițional este un bun „Pixel” touch-cadru și cele mai proaspete Android, dar dispozitivul va fi vândut numai în anumite piețe. În Rusia este, desigur, nu o va face, și în Statele Unite și Europa va ajunge pe rafturi o ediție limitată. Să ia în considerare Pixel poate fi doar ca o piesă de Muzeu – a fost inițial de proiectare pentru fani si cunoscatori.

De ce Samsung, Xiaomi și Google nu reprezintă o amenințare pentru Apple in urmatorul an

Condițiile de piață demonstrează în mod clar că Apple nu poate elibera nici măcar un singur smartphone pentru încă un an sau stoc iPhone 7 și iPhone 7 Plus va rezista cu ușurință de 12 luni de vânzări stabile.

Dar, în loc de tăcere, Apple inteligent prezintă doar trei modele:

1. Experimental – fără rame și fără amprente (așa cum a solicitat);

2. iPhone 7s – dual camera foto, încărcare rapidă și un procesor nou;

3. iPhone 7 Plus, care va fi, ca întotdeauna ceva este mai bine decât 4.7-inch versiune.

Septembrie corporalis deschis de moarte, dar fanii Apple nu ar trebui să se bucure și să râdă de dușmani morți: din păcate, situația actuală arată letargie din întregul sector IT, nu puterea companiei din Cupertino.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная