Design și dotări interesante pentru următorul phablet Honor Note 9

02 авг. 2017, 15:00
480

Huawei pregătește un nou telefon sub brandul Honor, phabletul Note 9, iar o parte din specificațiile sale au ieșit deja la iveală.

Noul telefon al diviziei de brand a celor de la Huawei, va veni și el, cam ca mai toate telefoanele din ultima vreme, cu ecran cu margini extra-subțiri și cu muchii curbate, dar deocamdată dimensiunea nu a fost confirmată.

La interior, telefonul va ascunde un procesor Kirin 965, produs chiar de compania mamă, Huawei. Zvonurile anterioare spuneau că Note 9 ar putea veni cu procesoare Kirin 960, aceleași ca și pe modelele din seria Huawei P10, ceea ce înseamnă că Note 9 va avea procesoare de ultimă generație.

                     

Totodată, noile zvonuri spun că telefonul va avea 6 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern și va fi alimentat de o baterie destul de generoasă de 4.600 mAh.

Au apărut noi informații și despre componenta foto. Deocamdată despre camera principală, care ar urma să fie formată din doi senzori de 12 MP fiecare.

Deocamdată, nu sunt date legate de posibila dată de lansare, dar este speculații că ar putea fi lansat în luna septembrie.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!