Design-ul noilor Moto z2 și z2 Play iese la iveală

19 мая 2017, 09:00
497

Lenovo a lansat noua gamă de telefoane Moto z anul trecut, gamă formată din trei modele Moto z, z Play și z Force. Lenovo va lansa anul acestea cea de a doua generație a acestei game, iar design-ul noilor telefoane iese la iveală prin intermediul unor randări, care par destul de oficiale.

Deocamdată doar modelele Moto z2 și z2 Play. În linii mari, trăsăturile caracteristice telefoanelor Motorola sunt acolo. Le-am putea recunoaște oricând ca fiind telefoane Moto, nu doar după logo-ul pus pe spate, cât după modulele de cameră rotunde și proeminente și design tot mai curbat adoptat de Lenovo pentru cam toate modelele lansate în ultima perioadă.

Menținerea acestei game pe piață a fost confirmată și de o fotografie din cadrul unui eveniment închis publicului, în care cei de la Lenovo le prezentau celor prezenți în sală, lista cu telefoane ce ar urma să fie lansate în acest an.

Moto z este gama de top din portofoliu de telefoane Motorola, iar noua generație urmează să fie echipate cu cele mai puternice procesoare de la Qualcomm, adică Snapdragon 835. Moto z2 force va oferi și suport pentru rețele LTE Gigabit. Gama va fi, în continuare, compatibilă cu modulele Moto Mods.

Încă nu nu există date clare despre data de lansare a acestora, dar nu ar trebui să mai așteptăm foarte mult. Generația de anul trecut, a fost lansată în luna iunie, așa că în această vară ar trebui să asistăm la lansarea celei de a doua generații.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!