Este acesta design-ul final pentru iPhone 8? Noi vești și despre prețuri!

25 июл. 2017, 11:00
396

Publicația americană Forbes a revenit cu noi informații legate de iPhone 8, smartphone-ul aniversar de la Apple, afirmând că a obținut aceste informații din “lanțul de aprovizionare” al celor de la Apple.

În primul rând continuă șirul veștilor proaste legate de prețuri. Era așteptat încă de la începutul anului ca iPhone 8 să devină cel mai scump iPhone (excluzând versiunile făcute de casele de design) creat Apple. Dar, dacă la începutul anului vorbeam de un preț de 1.000 de dolari, acum cei de la Forbes afirmă că prețul va fi undeva între 1.100 și 1.200 de dolari.

Totodată, publicația americană a revenit și cu un nou set de randări, bazate pe cele mai recente schițe reale ale noului iPhone, obținute de la Nodus, producător de accesorii de lux pentru telefoane.

Vedem, că decupajul din partea de sus a ecranului nu mai este vizibil, deoarece se confundă cu bara pe care sunt indicate calitatea semnalului și indicatorul de baterie. Îi conferă un aspect ceva mai plăcut.

La exterior, de data aceasta, vedem butonul Power dintr-un unghi mult mai favorabil și vedem că este mai lat și mai lung decât pe modelele anterioare, susținând încă odată ipoteza integrării în acest buton a senzorului de amprentă.

În rest, modelul din imagini arată foarte bine, dar parcă nici chiar atât de bine încât să dai 1.200 de dolari, mai ales în condițiile în care nu va veni cu tot setul de specificații la care visau fanii Apple.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная