Flagship-ul Nokia 9 apare fotografiat într-o husă de protecție menită să ascundă design-ul

22 мая 2017, 15:00
547

E drept că am mai văzut câteva randări pentru Nokia 9, dar și un clip video în care acest flagship își făcea apariția, dar astăzi avem parte de ceva dovezi mai credibile. Este vorba despre o serie de fotografii reale ce vin din partea Frandroid.com, publicație care a avut oportunitatea de a testa un prototip de Nokia 9 pe care îl vedem aici aflat într-o husă de protecție menită să îi ascundă design-ul.

Grație unei imagini de aici aflăm și câteva dintre dotările hardware și totodată ni se confirmă o veste pe care am tot auzit-o în ultima vreme. Ne referim la camera foto duală de pe spate pe care o putem admira și care dispune de un bliț LED și de un telemetru laser pentru o focalizare mai precisă. Mai jos aveți și câteva mostre foto a căror calitate nu poate fi discutată ținând cont de faptul că device-ul este unul prototip.

Ca design, acest telefon merge pe stilul modelelor deja existente pe piață (Nokia 5, Nokia 6), fiind vorba despre un corp metalic și un panou frontal acoperit cu sticlă 2.5D. În partea frontală regăsim și butoanele capacitive de control la bază alături de scanner-ul de amprente. Interesant faptul că primim aici jack audio, element de conectivitate care este din ce în ce mai rar întâlnit pe flagship-urile anului 2017.

Nokia 9 va fi cu siguranță un flagship veritabil, unul ce sosește cu display QHD de 5.3 inch, cu 4 GB memorie RAM și cu 64 GB de stocare flash. Deși nu este menționat, procesorul ar putea fi un Qualcomm Snapdragon 835, soluție aleasă de Galaxy S8, HTC U11 și Xiaomi Mi 6. Mai aflăm că telefonul rulează Android 7.1.1 Nougat și că acea cameră duală este compusă din doi senzori de 13 megapixeli (unul monocrom și celălalt color).

Phandroid ține totodată să precizeze că telefonul oferă suport pentru tehnologia de încărcare Quick Charge 3.0. Aceasta este de departe cea mai consistentă scăpare a lui Nokia 9 de până acum și asta nu poate decât să însemne faptul că lansarea mult așteptatului flagship este foarte aproape! 

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!