Galaxy J7 ediția 2017 își arată culorile într-o nouă imagine

22 мая 2017, 11:00
569

Zvonurile despre lansarea noilor telefoane din gama Galaxy J s-au înmulțit în ultimele săptămâni și se pare că scăpările de informații continuă, în condițiile în care o nouă imagine cu modelul J7 și-a făcut apariție pe Twitter.

Roland Quandt, un zvonac tot mai activ și mai credibil de la începutul acestui an, a postat pe contul său de Twitter o presupusă imagine a noului Galaxy J7, ediția 2017. 

Liniile antenelor au fost redesenate, butoanele de volum și sloturile pentru card de memorie și cartela SIM aduse pe o singură latură a telefonului, iar butonul de aprindere lăsat singur pe cealaltă parte.

Vor fi patru variante de culoare, un albastru foarte deschis, roz, auriu și negru.

Roland Quandt nu vine cu detalii legate de specificații, dar din zvonurile anterioare vedem că ediția din acest an a lui Galaxy J7 va avea ecran de 5,5 inci, Full HD, procesor octa-core la 1,6 GHz, 3 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare intern și iar ambele camere, vor avea senzori de 13 MP. Totodată, va dispune de senzor de amprentă și de o baterie de 3.600 mAh.

În ciuda numeroaselor scăpări de informații legate de specificații, încă nu sunt informații solide legate de prețuri sau de data de lansare. Se speculează, totuși, că modelul Galaxy J5 să coste în jur 280 de euro, iar modelul J7 în jur de 340 de euro. Data de lansare, încă nu a fost anunțată.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!