Galaxy Note 8 lansat oficial! Fără surprize prea mari

24 авг. 2017, 09:00
497

După multe luni de speculații și zvonuri Samsung a prezentat oficial Galaxy Note 8, noul phablet cu dotări de top, un model care va avea ca obiective la recâștigarea capitalului de încredere față de gama Note și deturnarea a cât mai multor potențiali clienți de iPhone 8, deși mă îndoiesc de faptul că impactul va fi foarte mare. Cei care așteaptă iPhone 8 se vor lăsa deturnați.

Deși de multe ori informațiile au fost amestecate și uneori înșelătoare, concluziile finale înaintea lansării oficiale au fost pe cât de poate de exacte. Atât la capitolul design, cât și la capitolul specificații.

Samsung reușește în același an să lanseze încă un telefon foarte arătos, iar mare parte din merit îl are display-ul Infinity, cu margini curbate, care oferă deja o trăsătură unică telefoanelor de top de la Samsung.

Galaxy Note 8 vine ecran SuperAMOLED Infinity, cu diagonala de 6,3 inci, cu raport 18,5:9 și rezoluție Quad HD+, 2960×1440 pixeli să fim mai exacți.

La interior regăsim platforma Snapdragon 835, dar vor exista și versiuni echipate cu procesoare Exynos 8895. Telefonul va avea o versiune standard cu 6 GB memorie RAM și opțiuni de 64 GB și 128 GB spațiu de stocare intern. În SUA și în Asia, va mai fi disponibilă și o versiune mai bine echipa, cu 8 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare intern. Cei care vor dori mai mult vor avea la dispoziție și slot pentru card microSD.

Ajungând la compartimentul foto, Galaxy Note 8 vine cu o cameră duală formată din doi senzori ambii de 12 MP noul phablet de la Samsung devenind, astfel, primul telefon din portofoliul companiei sud-coreene echipat cu cameră duală. Pe partea fronală regăsim o cameră cu un senzor de 8 MP.

Câte despre senzorul de amprentă, după cum vedeți este plasat lângă camere, dar în comparație cu seria Galaxy S8, senzorul de amprentă este delimitat de camere de senzorul de puls și bliț.

Galaxy Note 8 va fi alimentat de o baterie de 3.300 mAh, are certificare IP68, adică este rezistent la apă și praf.

Galaxy Note8 va fi disponibil din mijlocul lunii septembrie şi va fi prezentat în gama de culori Midnight Black, Orchid Grey, Maple Gold şi Deepsea Blue.

Una peste alta, nu a fost nicio surpriză mare în ceea ce privește specificațiile, dar deja ne-am obișnuit astfel de situații, deoarece industria zvonurilor în face bine treaba de câțiva ani încoace, iar referindu-ne strict la Samsung, compania sud-coreeană nu a știut niciodată să ține secrete.

Referitor la evenimentul de lansare, trebuie să menționez faptul că Samsung a reușit să facă povestea nefericită a modelului de anul trecut, într-un moment destul de impresionant, recunoscându-și pentru prima data, în mod deschis eșecul înregistrat cu Galaxy Note 7, recunoscând că și-a dezamăgit fanii. Apoi au reușit să întoarcă situația evidențiind mesajele de încurajare ale fanilor serie Note după declanșarea scandalului, încercând să sublinieze că loialitatea utilizatorilor a fost motivul pentru care nu a renunțat la seria Galaxy Note. Cam acesta a fost singurul moment memorabil din eveniment.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!