GSMA a desemnat Sony Xperia XZ Premium telefonul anului la MWC 2017

03 мар. 2017, 14:00
921

Asociaţia GSMA, este organizaţia europeană care organizează Mobile World Congress, cel mai important eveniment dedicat tehnologiilor mobile din lume, în fiecare an la Barcelona. Anul acesta, membrii GSMA au ales telefonul ediţiei de anul acesta al MWC 2017, acesta fiind Xperia YZ Premium, produs de japonezii de la Sony.

Telefonul a fost, întradevăr, unul dintre cele mai suprinzătoare în ceea ce priveşte inovaţia. Un set unic de specificaţii, în special în ceea ce priveşte componenta foto şi display-ul.

Sony laudă modelul Xperia XZ Premium pentru tehnologiile imprumutate de la camere foto Sony alpha și Cyber-shot, folosite pentru a crea noul sistem video Motion Eye. XZ Premium este primul smartphone cu un senzor Exmor RS, o tehnologie de obicei prezentă doar în camerele compacte premium. Acesta permite captarea a 960 de cadre pe secundă plus. Camera principală are un senzor de 19 MP, iar cea frontală un senzor de 13 MP.

În premieră pentru un smartphone, Xperia XZ Premium dispune de un ecran 4K HDR (cu High Dynamic Range – Interval Dinamic Ridicat – și rezoluția de 2160 x 3840 pixeli), cu diagonala de 5,5 inci.

Xperia XZ Premium funcționează pe platforma de ultimă generație Qualcomm Snapdragon 835, fiind unul dintre primele modele de smartphone compatibile cu tehnologia de transfer de date Gigabit Class LTE (cu viteze de până la 1Gbps).

Telefonul vine cu 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare intern, are slot pentru card microSD, de până la 256 GB şi va veni şi în variantă dual-SIM.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!