HTC U apare pe GFXBench! Care sunt dotările noului vârf de gamă de la HTC

12 мая 2017, 09:00
506

Taiwanezii de la HTC se apropie de momentul în care trebuie să lanseze noul vârf de gamă din acest an, pe care presa de profil continuă să-l numească HTC U11, pentru că ar trebui să fie urmașul modelului HTC 10, dar până acum este destul de clar, că HTC ar pare dispusă să renunțe la numerotare.

Primele modele din noua familie ”U” au fost lansate la începutul acestui an, și anume modelele HTC U Play și U Ultra, care din păcate pentru compania taiwaneză nu prea reușesc să atragă publicul. Probabil și pentru că acestea nu au beneficiat de dotări suficient de atractive pentru a fi pe același nivel cu modele de top, precum Huawei P10, LG G6 sau Galaxy S8.

Următorul model este acest HTC U, care mai poartă și numele de cod ”Ocean”, și care ar trebui să fie un nou punct de pornire pentru HTC în aceea ce privește segmentul high-end. Telefonul va fi prezentat oficial, marți, 16 mai, data fiind confirmată chiar de companie.

Au fost mai multe runde de speculații dar acum telefonul a fost descoperit în baza de date de la GFXBench și de aici putem vedea care sunt specificațiile principale ale noului flagship taiwanez.

Din datele apărute pe GFXBench aflăm că, HTC U va veni cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție Quad HD (2560×1400 pixeli), procesor Snaprdragon 845, cu opt nuclee, tactat la 2,4 GHz, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern.

La capitolul foto, telefonul este echipat cu o cameră principală de 12 MP și una frontală cu senzor de 16 MP, numai bună penrtu iubitorii de selfie-uri.

Despre prețuri și disponibilitate, încă nu avem nicio confirmare, dar cu siguranță vom afla aceste lucruri, marți, când va fi lansat noul telefon.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!