HTC U11 lansat oficial – dotări de top, dar să vedem cum se va descurca pe piață

16 мая 2017, 15:00
770

Noul și mult așteptatul HTC U 11 a fost prezentat oficial de compania taiwaneză și se anunță, cel puțin din dotări, a fi un nou competitor pe segmentul în care se încadrează modele precum Galaxy S8, LG G6, Huawei P10 sau Sony Xperia XZ Premium.

Telefonul dispune de un ecran Super LCD, de 5,5 inci, cu rezoluție Quad HD (2560 x 1440), protejat de 3D Corning Gorilla Glass 5.

La interior, HTC U 11 ascunde un procesor Snapdragon 835, octa-core pe 64 biți, până la 2,45 GHz, 4 GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 64 GB. În plus telefonul dispune de slot pentru card microSD, de până la 2 TB.

Camera principală are un senzor de 12 MP, cu tehnologie UltraPixel 3 dezvoltată de HTC, în timp ce camera frontală are un senzor de 16 MP.

Telefonul rulează Android 7.1.1, cu interfață HTC Sense și va fi disponibil în variante single și dual-SIM.

Partea de care era cu toții, este noul mod de interacțiune introdus de companie, HTC Edge Sense. Filiala locală a HTC explică, printr-un comunicat oficial, că HTC Edge Sense nu se rezumă doar la noul mod de interacțiune prin strângerea telefonului, ci din mai multe moduri.

De exemplu, cu HTC Edge Sense, când utilizatorul folosește camera foto, acesta poate face o poză doar ridicând sau strângând telefonul în mână sau printr-un simplu zâmbet.

De asemenea, poți trimite mesaje text mai rapid și mai ușor pentru că folosind HTC Edge Sense pentru Voice to Text, poți dicta mesajele fără a încetini. Strânge ușor, dictează-ți mesajul și trimite SMS-ul din mers.

Utilizatorii pot chiar personaliza gestul de strângere: deschide aplicația de e-mail cu o singură strângere. Sau lansează-ți jocul preferat (sau orice altă aplicație). Sau alege una dintre multele opțiuni.

Referitor la preț, la nivel european, prețul recomandat este de 750 de euro. Încă nu a fost comuniat oficial prețul pentru piața locală, dar vom reveni cu o actualizare.

Rămâne de văzut dacă HTC U11 va reuși să convingă potențialii cumpărători. Competiția este acerbă și pe acest segment, în care mai au telefoane și cei de la LG, Samsung, Huawei, Sony și Apple.

Smartphone-uri HTC in catalogul Price.md

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!