Huawei bate Apple la vanzarile de smartphone-uri

07 сент. 2017, 11:00
1198

Potrivit unui nou raport al companiei de cercetare de Contrapunct, Huawei bate Apple la numărul de smartphone-uri vândute și a luat locul al doilea în clasament.

Experții de monitorizare a situației de pe piață în iunie-iulie a anului curent și a menționat că compania Chineză a reusit sa vanda mai multe smartphone-uri decât Apple, pe care a câștigat-o o promovare în clasament. Pe primul loc continuă să dețină Sud-coreean Samsung.

Conform Contrapunct, în luna August, vânzările de smartphone-uri Huawei a fost menținut la un nivel ridicat, și nu va fi nici o surpriză dacă la sfârșitul verii Apple nu va fi capabil să-și recâștige poziția a doua în piață.

             Huawei bate Apple la vanzarile de smartphone-uri

Este demn de remarcat faptul că, în clasamentul celor mai populare smartphone-uri în luna iulie a acestui an, cele două poziții de top în iPhone 7 și iPhone 7 Plus de la Apple. În top zece, de asemenea, a apărut OPUS R11, OPUS A57, Samsung Galaxy S8, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy S8 Plus, iPhone 6, Samsung Galaxy J7 Prime și Samsung Galaxy A5 2017. Cu toate acestea, nici unul dintre smartphone-uri Huawei, în ciuda unei creșteri în vânzări, nu a fost printre cele mai populare dispozitive.

             Huawei bate Apple la vanzarile de smartphone-uri

Încetinirea vânzărilor iPhone, în vară, experții, ca în fiecare an, asociate cu viitoarea prezentare a iPhone 8, care va avea loc pe 12 septembrie. Potrivit analiștilor, utilizatorii decis să aștepte până când noul smartphone de la Apple, în loc de a cumpara modelul de anul trecut.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная