Huawei Honor 9 primește certificare TENAA – iată care sunt specificațiile

26 мая 2017, 16:00
481

Honor 9 este următorul telefon important ce urmează să fie lansat de divizia de brand deținută de cei de la Huawei și se pare că este tot mai aproape de lansare, telefonul primind certificare din partea autorităților de profil din China.

La mijlocul acestei luni aflam că noul telefon va fi prezentat în Europa pe 27 iunie, în cadrul unui eveniment dedicat ce va avea loc la Berlin, probabil la o săptămâna distanță, față de evenimentul de lansare ce va avea loc în China, care ar fi programat pentru data de 21 iunie.

Aceste date devin din ce în ce mai credibile din moment ce telefonul a primit certificare din partea TENAA, de unde aflăm și care sunt specificațiile noului telefon.

Așadar, Honor 9 este echipat cu un ecran de 5,15 inci, cu rezoluție Full HD, procesor octa-core, tactat la 2,4 GHz, posibil model Kirin 960, două versiuni de memorie RAM, adică 4 GB și 6 GB, iar spațiul de stocare intern va fi de 64 GB.

Telefonul va fi echipat cu o cameră principală duală, cu senzori de 12 MP și 20 MP, în timp ce camera frontală va avea un senzor de 8 MP. Honor 9 va fi disponibil și în variantă Dual-SIM și este dotat cu o baterie de 3.100 mAh.

Referitor la prețuri, potrivit zvonurilor, versiunea de 4 GB memorie RAM ar urma să coste în jur de 335 de dolari, iar versiunea cu 6 GB memorie RAM ar avea un preț în jurul a 380 de dolari.

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!