Huawei și LG ar putea să nu-și mai prezinte flagship-urile la MWC 2018 din cauza celor de la Samsung

26 янв. 2018, 15:00
510

Mobile World Congress (MWC) este un prilej bun pentru companiile care produc telefoane mobile să vină să-și lanseze și să-și prezinte cele mai noi modele, dar anul acesta, câteva nume importante ar putea să nu o mai facă.

LG și Huawei și-au prezentat în premieră vârfurile de gamă de anul trecut, la MWC 2017, iar Samsung nu a prezentat nimic, pentru că seria Galaxy S8 a fost prezentată o lună mai târziu, la finalul lui martie.

Acum, Samsung a confirmat oficial că noua serie Galaxy S9 va fi prezentată în premieră, în Barcelona, la MWC 2018, așa că acest lucru pare să-i fi făcut pe competitori să se răzgândească în privința propriilor planuri.

Potrivit ultimelor zvonuri, se pare că Huawei și LG nu vor să concureze cu Samsung în cadrul expoziției de tehnologie mobilă din Barcelona. Despre Huawei multă lume era aproape sigură că noile modele Huawei P20 vor fi prezentate cu această ocazie.

Despre LG, cei drept, apăruseră deja zvonuri că LG G7 nu va mai ajunge la MWC 2018, pentru că CEO-ul LG Electronics ar fi cerut crearea unui nou model de la zero, nefiind mulțumit, cel mai probabil, de varianta propusă inițial. Dar chiar și dacă ar fi avut planuri, se pare că rivalii locali ai celor de la Samsung, nu ar mai fi avut deloc chef să prezinte seria G7, la același eveniment în cadrul căruia va fi prezentată și seria Galaxy S9.

Se pare că lansarea noii serii de flagship-uri de la Samsung ar putea să facă ediția din acest an să fie mai slabă decât cea de anul trecut. Anul trecut, am avut destul de multe lansări interesante: Huawei a prezentat seria P10, LG a lansat modelul G6, iar Sony a adus modelul Xperia XZ Premium, care a câștigat premiul de telefonul anului la MWC 2017.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!