Iată cum arată cutia în care va fi livrat iPhone X

05 окт. 2017, 14:30
571

iPhone X este cu siguranță telefonul pe care fanii Apple l-au așteptat cel mai mult, deși compania din Cupertino a lansat și modelele iPhone 8 și iPhone 8 Plus, dar deocamdată încă nu este disponibil la vânzare.

Deocamdată ne așteptăm ca precomenzile să înceapă pe data de 27 octombrie, iar pe 3 noiembrie să ajungă și în magazine. Cel puțin Apple încă nu a făcut niciun anunț oficial deși sunt mai multe speculații că livrările ar putea fi întârziate din cauza unor probleme de producție.

Unele zvonuri spun că este posibil ca livrările să fie înceapă abia din 2018, dar deocamdată Apple nici nu a confirmat zvonurile, dar nici nu le-a infirmat. Ținând cont, însă, că nu a făcut niciun anunț oficial presupunem că Apple încearcă să se țină de cuvânt, chiar dacă stocurile inițiale ar putea fi mai reduse decât și-ar fi dorit.

Până să ajungă în magazine, iată că au apărut imagini și cu cutia în care va fi livrat noul flagship. Asta în cazul în care nu mai aveți răbdare până la lansarea lor în magazine.

Smartphone-uri Apple in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!