În cinstea victoriei de „Spartak” a lansat un roșu-și-alb de iPhone din aur și marmură

24 мая 2017, 11:00
1060

În cinstea victoriei din „Spartacus”, în Campionatul Rusiei compania Caviar a lansat o colecție limitată de iPhone 7, cu un design de marmură roșie și aur alb. Cazuri individuale dedicate antrenorul Massimo Carrera și căpitanul echipei, Denis Glushakov.

În anul de-a 95-a aniversare echipa de fotbal „Spartak” pentru a zecea oară a câștigat titlul de Campion al Rusiei a revenit în sine un rang de cel mai puternic club după 16 ani. În Caviar decis să arate ce ordinele pe care le primesc de la fani de club, creând o linie de iPhone, dedicat „echipa națională”.

Primele două instanță Campione Spartak cu un design special dedicat echipei căpitan Denis Glushakov și antrenorul Massimo Carrera și un omagiu pentru contribuția lor la succesul clubului. Aceste dispozitive au fost rezervate pentru antrenor și căpitan de echipă pentru a apela, rapoarte de presă-service Caviar.

Modele de telefoane sunt construite pe canonice conectarea a două culori – roșu și alb. Partea rosie este din compozit de marmură și alb – aur alb. În design-ul de telefoane folosite dungă albă – o formă clasică de „Spartacus”, care a apărut pentru prima dată pe tricou-în 1934, și, de asemenea, în formă de diamant și modul de Gladiator semne de recunoscut de echipa emblema.

„Un fan a fost cerut pentru a decora telefonul lui expresie, rostit de Vladimir Kombarov, care, în ciuda sale obscene, literalmente o croazieră, și telefonul, a ordonat un fan al căpitanului Spartacus poartă inscripția „Glushakov este o înmormântare”, care a devenit deja istorie a fotbalului din rusia, – a spus reprezentanții brandului. – Analiza nevoilor clientilor nostri, ne-am decis pentru a crea un model de producție, dedicat FC Spartak”.

Seria este format din 95 de exemplare de numărul de ani de existență a clubului de fotbal. Costul Campione Spartak este aproximativ de 3 000 de dolari pentru versiunea cu 32 GB de memorie.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!