Insider-a arătat cum va arata iPhone 8 în culoarea „black onyx”

26 июн. 2017, 11:00
1025

Cunoscut din interior @OnLeaks a postat pe contul său de Twitter fotografii de la iPhone 8 într-un negru lucios de culoare. Imagini de calitate da o idee de cum va arăta în efective de Apple, care in toamna va ajunge pe piață.

În ciuda imagine realistă, vorbire, se pare, merge despre aspect de iPhone 8, creat pe baza de finală modele ale dispozitivului. Masina nu este de lucru: descris în fotografii, aparatul este lipsit de camere și senzori si casca de pe panoul frontal.

Insider-a arătat cum va arata iPhone 8 în culoarea "black onyx"

Corpul de dispozitiv real, care va merge la vânzare în toamnă, vor fi astfel, spune autorul imaginii. Vizibil ramă subțire și colțuri rotunjite care dau iPhone 8 mai multe mai placuta priveliste. Layout-ul într-adevăr arată ca dispozitivul este destul de potrivit pentru producția de masă și de lansare pe piață.

Insider-a arătat cum va arata iPhone 8 în culoarea "black onyx"

Pe partea din spate a smartphone-ul este dual vertical aparat de fotografiat. Scanner de amprente Touch ID, noi nu vedem, cu toate acestea, speculațiile pe această temă au continuat. Mulți analiști tind să presupună că senzorul este construit chiar în ecran de smartphone situația Samsung Galaxy Note 8 arată că este o soluție complexă din punct de vedere tehnic.

           Insider-a arătat cum va arata iPhone 8 în culoarea "black onyx"

Prezentarea oficiala a iPhone 8, ar fi programată pentru 17 septembrie.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная