iPhone 7 poate fi transformat intr-un Mac vintage

17 мар. 2017, 16:00
486

Daca iti place sa modifici aspectul terminalului tau iPhone 7, ei bine compania ColorWare iti va oferi posibilitatea de a trasforma smartphone-ul Apple intr-un Mac vintage. Vorbim despre un serviciu special pentru iPhone 7 care va permite sa cumparati un terminal modificat precum in imaginile de mai jos, dar desigur la un pret pe masura

Aceast iPhone 7 are un pret de 1900 de dolari, insa pentru acesti bani veti avea un flashback la anii ’80, cand Apple era o companie cu totul diferita. Vorbim despre un iPhone 7 Plus cu 256 GB spatiu de stocare si o carcasa modificata pentru a semana cu cea a unui Mac vechi, detaliile folosite pentru ea fiind demne de pretul pe care producatorul il cere. 

Vorbim despre o oferta limitata pentru cei interesati sa aiba un iPhone 7 Plus cu adevarat unic, ColorWare neavand intentia de a vinde o carcasa separata care sa permita modificarea intr-un asemenea mod. A fi de altfel si faorte greu de vandut asa ceva, asa ca daca vreti un iPhone 7 Plus cu adevarat unic, atunci ar fi bine sa alocati 1900 de dolari pentru asta.

Smartphone-uri in catalogul Price.md


Источник: idevice-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная