iPhone 7 și iPhone 7 Plus au fost cele mai populare smartphone-uri din lume

18 авг. 2017, 09:00
1059

Ultima pentru astăzi Apple iPhone 7 și iPhone 7 Plus, în cel de-al doilea trimestru al lui 2017, a devenit cel mai popular de pe piață. Ritmul de vanzarile iPhone le-a permis să împingă Samsung Galaxy S8 pe locul al treilea.

In functie de cercetare de la Strategy Analytics, în cel de-al doilea trimestru al lui 2017, Apple a vandut de 16,9 milioane de iPhone 7 și 15.1 milioane de iPhone 7 Plus. Acest lucru a permis companiei lui Tim cook de a oferi primele două linii în clasamentul celor mai populare smartphone-uri. Principalul concurent al Apple —Samsung din Coreea de Sud în timpul perioadei de raportare, vândut de 10,2 milioane de smartphone-uri Galaxy S8.

În top cinci, potrivit Strategy Analytics, au fost Samsung Galaxy S8+ și Xiaomi Red 4A. Vânzările lor s-au ridicat la 9 milioane de euro și 5,5 milioane de unități, respectiv.

Numărul total de smartphone-uri vândute în al doilea trimestru al acestui an s-au ridicat la 360,4 milioane de unități. Față de aceeași perioadă a anului trecut, producătorii au implementat un total de 341,5 milioane de smartphone-uri.

Smartphone-uri Apple in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная