iPhone 8 se lansează pe 12 septembrie! Apple confirmă evenimentul ce are loc în noul campus

01 сент. 2017, 13:00
429

După ce în weekend făceam o presupunere referitoare la data lansării lui iPhone 8, iată că vine și confirmarea oficială a evenimentului din partea Apple. Este vorba despre ziua de marți, 12 septembrie - moment în care vom vedea pentru prima oară iPhone-ul aniversar în mâinile lui Tim Cook, dar și celelalte două modele pregătite de către gigantul din Cupertino, adică iPhone 7s și iPhone 7s Plus.

Conferința va avea loc în sala Steve Jobs Theater, cea pe care o vedeți în imaginea de mai sus și cu această ocazie ne vom convinge astfel dacă telefonul ce marchează aniversarea de 10 ani de la debutul primului iPhone se va numi iPhone 8 sau dacă Apple are altă denumire în vedere.

S-au vehiculat nume precum iPhone X sau iPhone Edition și cel mai probabil din acestea două se va extrage "câștigătorul" pentru ca anul viitor cifra "8" să fie asociată noii generații de smartphone-uri. Zvonurile vorbesc despre încărcare wireless pe toate cele 3 terminale de față, ceea ce înseamnă că vom avea parte de o carcasă cu ramă metalică și spate din sticlă. Dimensiunile vor crește cu doar puțin și cei care vor să dețină modelul aniversar vor trebui să scoată din buzunare peste 1000 dolari.

Precomenzile vor debuta cel mai probabil din 15 septembrie, iar livrările vor fi onorate o săptămână mai târziu!

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная