iPhone 8 va avea funcţie de încărcare wireless, însă doar la jumătate din viteza produselor competitoare

29 авг. 2017, 15:00
396

La şapte ani după ce Palm lansa primul smartphone cu funcţie de încărcare wireless şi patru ani după ce Samsung includea această tehnologie în dotarea modelului Galaxy S4, Apple face primii paşi timizi pentru lansarea unui model iPhone cu funcţie de încărcare wireless.

În timp ce produsele competitoare au trecut prin revizii multiple, îmbunătăţind eficienţa şi viteza funcţiei de încărcare wireless a acumulatorului, Apple pare să ia rolul începătorului, zvonurile indicând folosirea unei tehnologii wireless suportând doar jumătate din puterea ce poate fi transmisă dispozitivelor compatibile cu standardul Qi wireless.

                                             

Ajuns la versiunea 1.2, standardul Qi wireless suportă până la 15W putere de încărcare, similar adaptoarelor Quick Charge cu fir. În schimb, iPhone 8 va putea prelua o putere de numai 7W, sau un curent de 1.5Ah/5V, rezultând un timp de încărcare semnificativ mai mare decât la produsele competitoare, dar totuşi mai mic decât dacă folosim adaptorul de 5W (cu fir) livrat de Apple în pachetul standard cu accesorii iPhone 8.

Rămâne de văzut dacă iPhone 8 va fi compatibil cu staţiile de încărcare Qi wireless deja existente pe piaţă, sau Apple va alege reţeta mai profitabilă a comercializării unui accesoriu dedicat pentru încărcare wireless.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: go4it-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная