iPhone 8 va fi cu doar puțin mai mare decât actualul model de 4.7 inch

01 июн. 2017, 13:00
518

Cu toate că de ceva vreme am început să vedem machete și carcase pentru iPhone 8, iată că astăzi ne întoarcem la schițe ale produsului.

Asemenea scheme CAD noi au fost publicate recent de către Benjamin Geskin și tot el a creat ulterior pentru publicația iDropnews o serie de randări ale produsului. Aflăm astfel dimensiunile actualizate ale iPhone-ului aniversar și cum se prezintă acesta în raport cu actuala variantă de 4.7 inch.

iPhone 8 vs iPhone 7

Descoperim că iPhone 8 va fi cu doar puțin mai mare decât versiunea actuală de 4.7 inch, dimensiunile fiind următoarele 143.59 x 70.49 x 7.57 mm în grosime. iPhone 7 măsoară 138.3 x 67.1 x 7.1 mm, asta ca să vă faceți o idee cu privire la diferențele dintre cele două terminale. De asemenea, avem și randări comparative în care ne este prezentat iPhone 8 alături de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+.

Cât despre design-ul apărut aici, avem parte de elemente despre care știm deja precum acea cameră duală de pe spate amplasată vertical și panoul frontal cu display edge-to-edge. Spre deosebire de recent lansatul Essential Phone, se pare că iPhone 8 va aborda altfel integrarea camerei selfie și a earpiece-ului, fiind vorba despre o zonă ceva mai întinsă.

În mare cam așa ar trebui să arate design-ul final, dar ne vom convinge abia ce fotografii cu terminalul real ajung pe web. Lansarea iPhone-ului aniversar se va întâmpla în septembrie și poate aflăm ceva detalii în cadrul conferinței WWDC 2017 ce are loc în perioada 5 - 9 iunie.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная