iPhone X și iPhone 8 taxa la 50% în 30 de minute

14 сент. 2017, 08:00
1127

La prezentare (12.09), Tim Cook a declarat că noile smartphone-uri suport de încărcare wireless. Cu toate acestea, mai important este capacitatea de a reîncărca rapid iPhone-ul atunci când rulează de timp.

Vorbind despre posibilitățile de noul iPhone, Tim cook întâmplare a menționat un detaliu foarte interesant — smartphone-uri suport de încărcare rapidă și pot recupera până la 50% încărcare a bateriei în 30 de minute.

Încărcare rapidă se va reduce ușor globală de recuperare timp de încărcare completă a bateriei iPhone-ul, deși nu este foarte vizibil. Principiul de încărcare rapidă vă permite să restaurați un anumit procent de încărcare a bateriei într-un timp scurt. Mai mult, mai mult i-am încărcat bateria este cu atât mai lent va recupera restul de procente. Acest lucru vă va permite să rapid și de a restabili funcționarea smartphone-ul atunci când bateria este aproape descărcată complet. Încetinirea ca recuperarea nivelul bateriei vă permite pentru a crește durata sa de viață.

Încărcare rapidă funcționează numai atunci când telefonul smartphone este conectat la o sursa de curent utilizând cablul. Încărcare fără fir se realizează treptat și lent.

Înainte de prezentarea a iPhone 8 și iPhone X, din interior scurgeri de date despre ce noi smartphone-uri Apple vor sprijini încărcare wireless. La eveniment Tim cook a confirmat zvonurile existente, menționând că noul iPhone va fi compatibil cu încărcătoarele wireless de standardul Qi. De asemenea, șeful Apple, a spus că anul viitor compania va introduce propriile accesorii pentru încărcare fără fir de iPhone, Apple Watch și AirPods numit Aeriană.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная