Lansat noi imagini cu iPhone 8: cele mai rele coșmaruri par să devină realitate

25 мая 2017, 09:00
970

În rețea au apărut o serie de imagini de la iPhone 8, care arată că Apple a pus scanerul de amprente de pe capacul din spate al smartphone-ului. În momentul de față vorbim despre machete de dispozitive mobile realizate de către producătorii Chinezi bazate pe desene oficiale. Dacă informațiile se confirmă, scanner Touch ID va fi plasat chiar sub logo-ul Apple. Anterior s-a presupus că modulul este construit-in de afișare OLED smartphone

La începutul anului, a fost raportat că Apple a înregistrat mai multe brevete pentru diverse moduri de integrare a Touch ID în afișaj. Într-una din ele s-a afirmat că inginerii companiei nu numai că intenționează să-și abandoneze modul separat, dar, de asemenea, să asigurați-vă că senzorul a fost construit direct într-un panou de afișaj. În acest caz, utilizatorii vor debloca iPhone-ul doar de a atinge orice parte a ecranului. Această metodă este mult mai practică decât introducerea scanner pe spate. Cu toate acestea, bazat pe fotografii publicate pe site-ul Weibo, în Cupertino au decis să meargă pe altă cale.

Fotografie prezinta un iPhone cu 8 „fara rama” ecran într-o gamă de diferite culori – negru mat, negru lucios, de aur și de argint. Camera foto este poziționat vertical, și deci, vorbim despre noul pilot. Sub logo-ul se poate vedea gaura pentru scanner de amprente cu o caracteristică inel în culoarea corpului.

Au raportat în mod repetat că următoarea generație de iPhone ecran va ocupa întreaga parte din față a panoului, cum ar fi Galaxy S8. Este de remarcat faptul că aceasta din urmă nu au butoane fizice de pe panoul frontal și scanner mutat la capacul din spate și situat în apropiere de camera. Aceasta a fost una dintre principalele revendicări Sud-coreean de mașini. Potrivit unor zvonuri, Samsung inițial, de asemenea, a vrut să ascundă scanner de amprente pe ecran, dar în cele din urmă a refuzat, deoarece tehnologia imperfectă.

Apropo, există încă speranța că acest lucru nu este versiunea finală, dar un prototip de iPhone 8.

Smartphone-uri Apple in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная