LG garantează că viitorul său flagship va avea cel mai puternic procesor Snapdragon

30 мая 2017, 11:00
554

LG a făcut un compromis în cazul lui LG G6, lansând acest flagship cu procesor Snapdragon 821, în locul popularului Snapdragon 835.

Decizia a făcut probabil câţiva potenţiali cumpărători să strâmbe din nas, iar pe viitor LG nu vrea să mai rişte cu decizii de genul. Astfel, sud coreenii au anunţat că LG G7 va avea cu siguranţă cel mai puternic chipset al momentului.

LG Electronics va lucra chiar cu Qualcomm pentru o mai bună implementare a lui Snapdragon 845 pe LG G7 la anul. Informaţia vine de la o publicaţie din Coreea de Sud, deci este cât se poate de credibilă. Cele două companii ar fi început colaborarea din această lună chiar. Snapdragon 845 va fi produs pe baza procesului de 7 nm şi ar urma să fie cu 30% mai puternic decât actualul flagship, Snapdragon 835.

Ştiam deja că există teste ale viitorului chipset şi recent au scăpat şi specificaţii ale sale. Adoptarea acestui CPU pe LG G7 va fi nu doar pentru a asigura o performanţă optimă a terminalului, ci şi compatibilitatea cu deja omniprezentele headset-uri VR, funcţii AR şi eventuale noi standarde de conectivitate şi captura video. Între timp LG garantează că utilizarea lui Snapdragon 821 pe LG G6 asigura o stabilizarea şi o optimizarea mai bună decât ar face-o Snapdragon 835.

În realitate LG s-a grăbit doar să aibă flagship-ul pe piaţa înainte de Galaxy S8 şi au fost ţinuţi în şah de faptul că Samsung a monopolizat producţia de chipset-uri S835. Vom vedea si cum priveşte Samsung aceasta colaborare pe viitor.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook


Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!