LG lansează X venture – propriul telefon de aventuri

23 мая 2017, 17:00
592

Se pare că există cerere tot mai mare pentru telefoane rezistente la medii neprietenoase cu tehnologia din moment ce companiile producătoare de telefoane continuă să lanseze astfel de modele.

În timp ce Samsung încă pregătește lansarea modelului Galaxy S8 Active, rivalii locali de la LG au anunțat modelul LG X venture. Acest nou telefon are certificare IP68, ceea ce înseamnă că are o rezistență superioară la apă și praf, putând fi scufundat în apă la o adâncime de până la 1,5 metri pentru mai bine de 30 de minute.

Telefonul are și certificare 14 MUL-STD 8210G. Acest certificat indică faptul că LG X venture este rezistent și la temperaturi extreme, dar și la șocuri mecanice, adică la lovituri.

                  

LG X venture arată impresionant la capitolul rezistență, dar nu strălucește la fel de tare și la restul specificațiilor. Totuși, este un telefon destul de bine echipat. Acesta are un display de 5,2 inci, cu rezoluție Full HD, procesor Snapdragon 435 (gama entry-level de al Qualcomm), 2 GB memorie RAM și 32 GB spați de stocare intern. Cei care vor mai mult au la dispoziție și un slot pentru card microSD.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 12 MP și una frontală de doar 5 MP. Telefonul este alimentat de o baterie generoasă, de 4.100 mAh, iar cu ajutorul Quick Charge, bateria se încarcă de la 0% la 50%, în doar 48 de minute. LG promite că bateria încărcată complet poate oferi o autonomie de până la 24 de ore.

LG a instalat și un buton de acțiune rapidă, numit QuickButton care poate fi personalizat pentru a deschide orice aplicație. Din fabrică, acesta deschide aplicația Outdoor Essentials.

Telefonul va fi disponibil la nivel global. Se pare că în SUA este deja disponibil la vânzare, iar în săptămânile următoare va ajunge și în Europa, Asia, Africa și America de Sud.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!