Nokia 3310 3G va fi disponibil în luna septembrie

12 авг. 2017, 16:00
1018

Compania HMD Global, se pregateste sa lanseze nu numai un nou Nokia 8, dar a reînviat de Nokia 3310. Este de așteptat ca cultul telefon mobil va reveni la piață în această toamnă.

Că Nokia 3310 este nou pe piață, a fost dezvăluit în timpul MWC 2017. Mai târziu, au fost date în conformitate cu care telefonul mobil a trecut certificarea de Comisia Federală pentru comunicații a Statelor Unite (Federal Communications commission, FCC).

În momentul de față cu privire la viitoarea lansare foarte puțin este cunoscut. Din documentele FCC știm doar că Nokia 3310 3G este un telefon mobil cu o lungime de 116 mm și o lățime de 51 mm. Toate specificațiile dispozitivului, Comisia a ținut secret.

Cu toate acestea, Irlandezii operator de telefonie mobilă Trei în Irlanda contul lui de Twitter a dezvăluit unele detalii cu privire la viitoarea lansare. Potrivit notificării, Trei Irlanda, Nokia 3310 3G va fi disponibil la sfârșitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie a acestui an.

Vom fi variind de versiunea 3G de la Nokia 3310, curent, data de lansare a sfârșitul lunii septembrie începutul lunii octombrie.

Este demn de remarcat faptul că la nivel Mondial HMD nu comenteze zvonurile. De asemenea, compania refuză să dezvăluie costul 3G versiune de Nokia 3310. Analiștii rețineți că prețul unui model regulat și versiunea cu suport 3G poate fi un pic diferit.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!