Nokia 9 începe să arate a flagship adevărat

03 апр. 2017, 12:00
510

După cum am mai spus-o și altă dată, revenirea brandului Nokia pe piața telefoanelor a adus bucurie în rândul fanilor brandului finlandez, dar aceștia încă așteptă și un model care să se bate cu rivalii.

Nu de alta, dar chiar un oficial al HMD, compania care produce telefoanele Nokia, a declarat în urmă cu câteva săptămâni că vor să aducă Nokia în primele trei branduri de telefoane din lume și care să se bată cu Apple și Samsung.

Dar dincolo de vorbe, trebuie să vedem fapte, iar cu modelele Nokia 3, 5 sau 6, nu poți emite pretenții de dominație mondială. Fanii nu și-au pierdut speranța pentru că știu că HMD va lansa anul acesta în total 6-7 telefoane, au lansat 3 până acum și mai este destul timp până la finele anului.

Între timp au mai apărut zvonuri despre Nokia 7 și Nokia 8, alte două modele de clasă medie, dar întreaga atenție este îndreptată către Nokia 9, cel care începe pară tot mai mult a flagship, după ultimele zvonuri din piață. Anteriorm au mai apărut și câteva schițe, dar nu suntem siguri că este Nokia nouă.

Se pare că Nokia 9 va veni cu un ecran de 5,5 inci OLED, cu rezoluție Quad HD, procesor Snapdragon 835, 6 GB memorie RAM, cel puțin 64 GB spațiu de stocare intern, o baterie de 3.800 mAh și va fi certificat IP68, adică va fi rezistent al apă și praf.

Cât despre componenta foto, se pare că Nokia 9 va veni cu o cameră principală de 22 MP Dual-Lens și o cameră frontală de 12 MP. Se insistă pe ideea că germanii de la Carl Zeiss vor fi cei care vor produce camera principală, deși cei de la Nokia și HMD au negat colaborarea.

Ca o trăsătură mai specială, Nokia 9 ar veni cu sistem ”Nokia OZO Audio” ce permite atât redarea, cât și captarea audio 3D și spațială.

Va trebui să păstrăm totuși un dram de scepticism asupra acestor informații, pentru că nu există niciun fel de confirmare pentru acestea. Poate vor mai fi ”dublate” și de alte zvonuri, pentru că acesta ar fi un set de specificații care ar face Nokia 9 să fie un telefon de top.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!