O nouă scurgere a confirmat cele mai anticipate caracteristică de iPhone 8

03 июл. 2017, 09:00
1042

Blogger Benjamin Gaskin, cunoscut pentru organizarea de scurgeri de informații, a postat pe contul său de Twitter fotografii de la panoul frontal ar fi destinat pentru iPhone 8, Apple se pregătește acum să-i elibereze. A clarificat unele dintre problemele cele mai controversate în ceea ce privește emblematice viitoare.

Imaginea confirmă un cadru subțire în jurul marginilor de iPhone cu ecran de 8, absența aproape completă din partea de sus și de jos. În partea inferioară lipsește decupaj pentru butonul Home cu scanner de amprente. Mai sus puteți vedea tehnologice găuri pentru aparat de fotografiat și un set de senzori.

Al doilea punct este scanerul de amprente. Judecând după poza, aparatul va pierde individuale biometrice modul care este vizibilă pe fotografiile de față rama iPhone 7. Modulul de funcții va avea ecran tactil de smartphone.

O nouă scurgere a confirmat cele mai anticipate caracteristică de iPhone 8

iPhone 8

Anul acesta se împlinesc 10 ani de la lansarea primului iPhone de ce analiștii prezic cel mai mare upgrade-ul de dispozitiv. Poate că atât de ambițioase încât el devine chiar un nume nou. Observatorii spun „iPhone X” și „iPhone Pro” sau „iPhone Edition” prin analogie cu „smart” ceas Apple Watch. În timp ce noutatea este convențional numit iPhone 8.

Noul smartphone Apple va fi bazat pe o platformă puternică Apple A11 Fuziune cu 3 GB de RAM. Datorită tehnologia OLED, ecranul aparatului va avea culori mai saturate, mai negri și superior de eficiență energetică în comparație cu panouri LCD predecesorii.

O nouă scurgere a confirmat cele mai anticipate caracteristică de iPhone 8

iPhone 7

Cu privire la posibilitatea de încărcare wireless în aparat, acestea sunt susținute de fapte. În special, asociat cu compania Apple Energous care a dezvoltat propria tehnologie pentru a încărca dispozitive la o distanță de până la 5 metri de sursă.

Va veni adevărat dacă previziunile analiștilor, va ști în toamnă.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная