Panasonic lansează un smartphone de doar 98 de dolari, în India

07 сент. 2017, 15:00
527

Panasonic este un fost nume mare de pe piața telefoanelor mobile în trecut, dar care în era smartphone nu a reușit să se impună. Lipsa de inovație, marketing-ul slab și competiția cu companiile mult mai active i-a împins pe japonezi în subsolurile pieței smartphone.

Mai lansează din când în când câte un telefon, dar majoritatea pe piețele asiatice, India fiind una din țările favorite, unde poate să lanseze telefoane slab echipate și ieftine fără să se teamă că nu găsește cumpărători.

Panasonic tocmai a anunțat lansarea unui nou telefon modest, la un preț foarte mic. P9 se numește, exact ca vârful de gamă al celor de la Huawei din 2016, dar nu are nicio legătură cu telefonul chinezilor.

Costă doar 6.290 de rupii, adică în jur de 98 de dolari sau 82 de euro. Dar adevărul e că lista de specificații justifică prețul extrem de redus.

Telefonul este echipat cu un display de 5 inci, cu rezoluție 854×480, deci nimic măcar HD, este motorizat de un procesor extrem de modest de la MediaTek, model MT6737, quad-core, tactat la 1,1GHz, are doar 1GB de RAM și doar 16GB spațiu de stocare intern. Un lucru pozitiv este acela că are slot pentru card microSD.

Camera principală are un senzor de 8MP, iar cea frontală de 5MP. Este alimentat de o baterie de 2210 mAh. Pare mică, dar la ce dotări are, nici nu cred că-i trebuie mai mult. Telefonul rulează Android 7.0 Nougat și este disponibil în două variante de culoare: negru și auriu.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная