Patru telefoane Alcatel ar putea fi prezentate la IFA 2017

22 авг. 2017, 11:00
510

Compania chineză TCL, cea care deține brandurile Alcatel și BlackBerry, ar putea prezenta în Berlin, la IFA 2017, patru noi telefoane purtând fostul brand francez.

Cele patru modele sunt Alcatel A7 XL, Alcatel A3 Plus 3G, Alcatel A3 Plus 4G și Alcatel U5 HD. Au apărut randări cu aceste telefoane și câteva, foarte puține, informații despre acestea.

Alcatel A3 Plus 3G

Toate vor avea ecrane ale căror rezoluție este HD (1280×720 pixeli) ceea ce înseamnă că nu vor fi telefoane care să rupă gura târgului și se vor încadra pe segmentul telefoanelor de buget.

Alcatel A7 XL

Dintre acestea Alcatel A7 XL pare să fie mai interesant, având un display mai mare, de 6 inci și va avea cameră foto duală pe spate. În rest, toate sunt așteptate să vină cu Android 7.0 Nougat la bord.

Alcatel A3 Plus 4G

Modele A3 Plus 3G și 4G sunt de departe cele mai ciudate. Acestea par a fi practic același model, iar versiune 4G să fie versiunea mai scumpă și ar fi trebuit ceva mai bine dotată. Culmea, zvonurile indică faptul că modelul A3 Plus 3G va avea senzor de amprentă, iar modelul 4G nu va avea. Este posibil să fie și o încurcătură în ceea ce privește transmiterea informațiilor.

Alcatel U5 HD

În orice caz, expoziția berlineză va debuta pe 1 septembrie și se va întinde până la data de 6 septembrie, așa că nu mai avem mult timp de așteptat pentru a vedea dacă aceste zvonuri sunt corecte sau nu.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!