Samsung ar putea renunța la seria ”Galaxy S” pentru ”Galaxy X” – telefoanele ar putea fi pliabile

06 февр. 2018, 11:00
833

Stați liniștiți! Nu vă faceți griji. Anul acesta Samsung va lansa în continuare modelele Galaxy S9 și S9+ la Mobile World Congress 2018, la finele acestei luni.

Anunțul oficial al companiei confirmă va Samsung va păstra modelul de denumire a telefoanelor sale de până acum. Din 2019, însă, cele mai noi zvonuri apărute din Coreea de Sud anunță o schimbare majoră.

În 2019, Samsung va împlini 10 ani de la lansarea seriei Galaxy S, gama de top a companiei sud-coreene. Iar odată cu lansarea celei de-a 10-a generații a seriei sale de top ar putea fi abordată și o nouă denumire.

În loc de Galaxy S, începând cu 2019, această familie ar urma să primească numele ”Galaxy X”. Are și logică, pentru că ”X” în alfabetul latin reprezintă numărul 10.

Apoi din 2020 Samsung ar fi trebuit să ajungă la Galaxy S11. Parcă de aici încolo devine ciudat. Așa că în 2020, în loc să avem Galaxy S11, am putea avea Galaxy X2.

Partea cea mai interesantă este că până acum, „Galaxy X”, denumire pe care au înregistrat-o deja încă de anul trecut, a fost folosit pentru a se face referire la primul telefon al companiei cu ecran pliabil. Așa că este foarte posibil ca din 2019 gama de top de la Samsung să fie formată din astfel de telefoane. De menționat, că Samsung a prezentat, în secret, câteva modele de telefoane pliabile la CES 2018, pentru câțiva clienți importanți ai companiei.

La urma urmei, DJ Koh, a anunțat că primul telefon cu ecran pliabil nu va mai fi lansat în acest an și că va fi lansat în 2019. Puse cap la cap, lucrurile încep să se lege.

Evident, este mult, mult prea devreme pentru a fi siguri de orice, dar ne putem aștepta la ceva surprize din partea Samsung la 10 ani de la lansarea primului model Galaxy S.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!