Samsung Galaxy Note 9 – Functia Lipsa din iPhone X

09 окт. 2017, 13:00
1270

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o functie care lipseste din iPhone X anul acesta, compania Samsung lucrand din greu la implementarea sa in 2018.

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o functie ce lipseste din iPhone X, compania Samsung testand deja noua tehnologie pe care compania Apple nu a putut sa o ofere in noul sau telefon. Vorbim despre o tehnologie care i-a pus probleme si companiei Samsung in 2017, insa care in 2018 ar trebui sa ajunga nu doar in Samsung Galaxy Note 9, ci si in Samsung Galaxy S9, pentru a oferi ceva diferit fata de iPhone X.

Samsung Galaxy Note 9, si eventual Samsung Galaxy S9, urmeaza sa aiba integrat un cititor de amprente sub ecran, desi zilele trecute se spunea ca aceasta functi va fi data uitarii in favoarea alteia din iPhone X. Vorbim despre scanarea faciala oferita de catre Face ID din iPhone X, producatorii Android grabindu-se sa o ofere pentru clienti, insa cei de la Samsung par sa se concentreze mai mult pe un cititor de amprente sub ecranul Samsung Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy Note 9 cu un cititor de amprente sub ecran ar reprezenta o inovatie in loc de o copiere a unei functii din iPhone X si poate ca exact asta doreste compania Samsung. Coreenii au primit deja unele mostre de cititoare de amprente care pot fi integrate sub ecranele telefoanelor mobile, astfel ca Samsung Galaxy Note 9 si Samsung Galaxy S9 sunt deja testate cu ele, desi iPhone X inca nu a fost lansat.

Samsung Galaxy Note 9 ar urma sa foloseasca tehnologii ale Synaptics, un partener Apple, chiar si pentru iPhone X, pentru a oferi un cititor de amprente sub ecranul sau. Avand in vedere ca Samsung Galaxy Note 9 este la foarte multa distanta de lansare, posibilitatea ca el sa ofere aceasta inovatie in contrast cu iPhone X ramane destul de mare, sansele fiind mult mai mici pentru Samsung Galaxy S9.

“In our latest analysis of recent under-display optical fingerprint recognition industry developments, we see Korean suppliers and Synaptics as having better visibility among suppliers. With regard to the latest biometrics technologies, however, we favor the 3D sensing segment.”

Samsung Galaxy Note 9 ii ofera companiei Samsung foarte mult timp pentru a dezvolta aceasta functie importanta, multi dintre clientii care vor cumpara iPhone X asteptand asta de la Apple. Cum Apple nu a reusit sa gaseasca o cale satisfacatoare de a implementa un cititor de amprente sub ecranul iPhone X, s-a gandit sa ofere Face ID, iar pentru Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi luata o decizie similara daca tehnologiile nu vor fi satisfacatoare.

Samsung Galaxy Note 9 ar putea trece prin aceeasi problema ca Samsung Galaxy Note 8, pentru care s-a testat deasemenea aceasta tehnologie pentru a ataca iPhone X. Samsung a esuat anul acesta, exact ca Apple cu iPhone X, asa ca Samsung Galaxy Note 9, sau poate chiar Samsung Galaxy S9, ar urma sa aduca aceasta noua tehnologie foarte problematica.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: idevice-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!